Student som inte vill sitta still? Arbeta med internservice/vaktmästeri hos Coor i Värtahamnen

Student som inte vill sitta still? Arbeta med internservice/vaktmästeri hos Coor i Värtahamnen

Om du gillar att skämta och vill ha ett aktivt deltidsjobb vid sidan av studierna är du varmt välkommen att läsa denna annons. Hos Coors trevliga och humoristiska team i Värtahamnen har du möjlighet att 3-4 dagar i månaden arbeta med internservice som vaktmästare. Teamet brinner för service och söker dig som vill variera studierna med att bland annat byta glödlampor och dela ut post och frukt till interna medarbetare (de är 1200 medarbetare, så det finns mycket att stå i).

Anställningen kommer att inledas i januari med en kortare introduktion för att du ska känna en trygghet i arbetet. Introduktionen kan anpassas något efter dina studier - så sök redan idag och fila på några roliga skämt till intervjun!

Information om uppdraget

Hos Coor lever man för att leverera service i världsklass och de är en av Nordens ledande facility management-leverantörer. Nu söker de dig som vill arbeta som vaktmästare vid sidan av studierna hos deras kund i Värtahamnen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som vaktmästare är du del av Coor-teamet som består av 6 personer. Teamet kännetecknas av att det är högt i tak med tydlig kommunikation där man arbetar tillsammans för att leverera bäst möjliga service till deras kunds medarbetare i Värtahamnen.

Du kommer mestadels att täcka upp om någon i teamet är sjuk eller ledig på terminerna - ungefär 3-4 dagar i månaden. Du inleder din anställning med en kortare introduktion för att känna dig trygg i arbetsuppgifterna.

En vanlig dag (om det nu finns sådana) inleds med att du tar emot frukten som levereras runt 8:00 och placerar ut på kontoret. Hantera inkommande post till interna medarbetare som skall läggas in i systemet Smartflow och frankerar under dagen den post som skall skickas. Under dagen kommer det olika bud med paket/pallar som du bär upp till ett förråd. På kontoret finns olika pentryn där du ser till att det är påfyllt med papper i skrivaren och att det finns ett basförråd med pennor, post-it lappar och liknande. Övriga arbetsuppgifter är att vara proaktiv och exempelvis byta glödlampor, köra bort skräp och se till att allt ser ordingssamt ut på kontoret.

Vi söker dig som
  • Student på minst 50% på en eftergymnasial utbildning
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Det är mycket meriterande om du arbetat serviceinriktat tidigare.

Som person är du glad och positiv. Du är mycket serviceminded och gillar att arbeta i grupp.

Övrig information
  • Start: Under januari
  • Omfattning: Ca 3-4 gånger i månaden
  • Placering: Värtahamnen, 10 minuters promenad från Gärdets tunnelbanestation
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork