Student som Recruitment Assistant till AW Executive Search

Student som Recruitment Assistant till AW Executive Search

Vi söker nu dig som vill arbeta som Recruitment Assistant i ett entreprenöriellt team och vara med på den fortsatta tillväxtresan tillsammans med AW Executive Search. Drivs du av att arbeta i ett högt tempo, där ditt bidrag till verksamheten gör verklig skillnad och du får möjligheten att växa in i en roll med stort ansvar på sikt? Bra! Då är det dig vi söker - skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval i denna rekryteringsprocess.

Information om uppdraget

Vi söker nu för AW Executive Search (AW ES) räkning en Recruitment Assistant. AW ES är specialister på rekrytering av chefer och Interim Management. AW ES är en del av AW Group tillsammans med företag som, Academic Work, AW Academy och Digitalent.

Genom AW Group får AW ES möjlighet att samarbeta med de största företagen i Sverige och Norden, vara del av en koncern med nöjdast kunder i branschen (enligt svenska kvalitetsindex) och dessutom dela en kultur med fokus på Share Energy, Show Heart och Beat Yesterday vilket vi lever varje dag inom AW Executive Search.

Du erbjuds
 • Ett meriterande deltidsjobb inom rekryteringsbranschen
 • Goda utvecklingsmöjligheter där du får vara med och forma din egen roll
 • Kompetensutveckling genom business hours & utbildningar inom relevanta områden
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att stötta hela teamet på AW Executive Search med varierade arbetsuppgifter och i takt med att du vuxit in i rollen och blivit varm i kläderna så kommer du få möjlighet att ta ännu större ansvar.

Du kommer bland annat att:
 • Stötta rekryteringskonsulterna i rekryteringsprocesser av främst specialister och chefer där du ansvarar för den inledande kontakten med kandidater, annonsskrivning och search.
 • Administration kopplat till rekryteringsprocesser och kundkontakt, till exempel fakturering, marknadsföring och underlag/material till kundmöten
Vi söker dig som
 • Studerar en högskoleutbildning inom till exempel Ekonomi, HR, Kommunikation eller motsvarande och har minst 3 terminer kvar av dina studier
 • Har relevant arbetslivserfarenhet inom service och/eller administration
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du:
 • Självgående och initiativtagande
 • Orädd och prestigelös
 • Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: Deltid, 2-2,5 dagar i veckan som planeras i samråd med teamet
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AW Executive Searchs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se