Student som Marknadsundersökare till Delfi Marknadspartner AB

Student som Marknadsundersökare till Delfi Marknadspartner AB

Vissa jobb kräver att du under vintern behöver pulsa genom snö och rusk eller trängas på ett pendeltåg i 40 minuter med ungefär hälften av alla Stockholms förkylda själar det här är inte det jobbet! Här får istället du som brinner för marknadsföring chansen att skaffa dig värdefull erfarenhet redan under studietiden genom att jobba som marknadsundersökare i en årlig marknadsundersökning som vi hjälpt vår kund Delfi med under många år där tidigare kollegor från Academic Work uppskattat Delfis välkomnande och avslappnade miljöer mitt i city.

Information om uppdraget

Föreställ dig att det är februari. Det är fortfarande både kallt och mörkt ute och du vaknar efter gårdagens heldag i skolan med föreläsningar och obligatoriskt seminarium. Dessutom kanske du brottas med ett grupparbete där du tvingas arbeta med en gruppmedlem som inte verkar förstå någonting över huvudtaget.

Vore det då inte väldigt skönt att kunna trösta dig med att du har en dag på ditt extrajobb framför dig där du efter ca fem jämfotahopp från T-centralen till Drottninggatan 61 kommer in till ett kontor där du inte behöver sitta på en stel och tråkig skrivbordsplats om du inte vill? Då verkar det väl mycket mer lockande att kunna sitta i en skön fåtölj i ett mötesrum där det inte anses konstigt att det sitter en gosedjursbjörn med solglasögon på väggen?

Hos Delfi Marknadspartner får du detta men även mycket mer!
 • Du får chansen att vässa CV:t med meriterande erfarenhet som marknadsundersökare
 • Du fyller ut studentkassan inför den kommande uteserveringssäsongen genom att arbeta 16-20 timmar i veckan (eller mer om du vill) under februari och mars månad. Därefter finns eventuellt ytterligare pass att jobba även under april.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Delfi Marknadspartner. Uppdraget kommer att vara på deltid (16-20 timmar i veckan) och sträcka sig fram till 31/3. Det finns därefter möjligheter att uppdraget förlängs en bit in på april men det är inte hugget i sten.

Arbetsuppgifter

Som Marknadsundersökare på Delfi Marknadspartner AB kommer du att arbeta med att följa upp en större enkätundersökning. Du kommer att via telefon ta kontakt med de kunder som enkäten har innefattat, ställa kompletterande frågor och se till att korrekt data har registrerats i systemet.

Din uppgift kommer endast vara att säkerställa information och innebär därmed ingen försäljning. Tjänsten erbjuder mycket flexibilitet och frihet under ansvar då du lägger upp ditt schema till stor del själv anpassat efter dina föreläsningar och tentor.

Utvecklingsmöjligheter:
För dig som är intresserad av marknadsföring är detta en stor möjlighet att få relevant och meriterande erfarenhet. Du ges en möjlighet att bli en del av ett drivet och familjärt företag och få ha kontakt med stora företag runt om i Sverige.

Vi söker dig som
 • Tidigare erfarenhet av service och kundkontakt
 • Studerar vid högskola och universitet
 • Pratar flytande svenska då all kommunikation med kunder kommer att ske på svenska
Meriterande:
* Arbetat inom telemarketing eller arbetat med telefonen som främsta redskap

Nu söker vi dig som är ambitiös och har lätt för att kommunicera på ett professionellt sätt med företagets kunder via telefon. Du har en god struktur i ditt arbete och håller en hög effektivitetsnivå. Du trivs med att arbeta i team men att samtidigt driva ditt arbete självständigt framåt. Vidare tar ett stort eget ansvar och sätter alltid kunden i första hand.

Övrig information
 • Start: ungefär 4/2 2019
 • Omfattning: deltid 16-20 timmar/veckan. Vill du jobba mer går det också bra!
 • Lön: enl. överenskommelse
 • Placering: Drottninggatan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Delfis Marknadspartners önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Delfi Marknadspartner är ett familjärt företag i centrala Stockholm som arbetar med att effektivisera ett brett spann av kunders marknadsföring. Kunden arbetar med att erbjuda effektiv styrinformation och beslutsunderlag för såväl stora som små företags marknadsförings samt säljkår.