Student som älskar Italien? Här är ett perfekt extrajobb för dig!

Student som älskar Italien? Här är ett perfekt extrajobb för dig!

Det Italienfrälsta familjeföretaget Italiana Food Selections har sedan en tid mycket att göra och behöver dig som är student men också framåt, självgående och vet vad riktigt bra service är samtidigt som du framför allt delar deras dröm om Italien - du ska nämligen arbeta som ordermottagare hos Italiana Food Selections. Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker två ordermottagare för arbete måndagar eller tisdagar till genuina och Italien-frälsta familjeföretaget Italiana Food Selections i Nacka.

Italiana Food Selections är ett litet och familjärt företag där man har högt i tak, man skrattar tillsammans, man är sura tillsammans och framför allt: man delar drömmen om Italien! Italiana Food Selections importerar riktigt högkvalitativa Italienska produkter som de sedan förser sina kunder inom dagliglivshandeln med. Inga tillsatser, inget fusk - bara riktigt riktigt bra produkter handplockade av Italiana Food Selections själva.

Det är inte bara Italiana Food Selections som tycker produkterna är riktigt bra, det tycker även deras kunder som senaste tiden ökat i antalet. Därför behöver man nu hjälp av dig som är student, service minded, ansvarstagande och framåt - du ska nämligen arbeta som ordermottagare 2-3 gånger i veckan under måndagar, tisdagar, onsdag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Italiana Food Selections. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt. Det finns alltså goda möjligheter att arbeta på uppdraget fram till din examen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ordermottagare kommer du arbeta med att under måndagar eller tisdagar ringa Italiana Food Selections befintliga kunder och stämma av kring vilka varor de behöver fylla på av. Utöver att stämma av kring vilka varor som börjar ta slut kommer du även agera rådgivande kring vilka andra produkter (som kunden inte tidigare beställt) som skulle kunna fungera. Det är här ditt intresse och engagemang för mat och kanske framför allt Italien kommer in i bilden. Vi tror helt enkelt att du som är ett riktigt pasta-freak eller som i sömnen kan rabbla skillnaden mellan olika sorters Italiensk salami eller ostar kommer älska det här jobbet!

Du kommer till exempel att:
 • Stämma av kring kunders planerade beställningar
 • Informera om nyheter i sortimentet
 • Komma med förslag på varor kunden bör testa
 • Administrera kring beställningar i Italiana Food Selections ordersystem
Tjänsten passar dig som förstår varför Benjamin Ingrosso blir eld och lågor när han pratar om pasta och Italiensk mat, eller som blir irriterad när du kommer hem till en kompis och denne har köpt en fuskvariant av tryffelsalami som du ser direkt på förpackningen kommer smaka mer kartong än tryffel. Kanske hejade du i smyg på Italien när de mötte Sverige i play off-matcherna till Fotbolls-VM? Vi söker helt enkelt dig som älskar och drömmer om Italien.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är student, har erfarenhet av service och därmed vet vad riktigt bra service innebär och finns tillgänglig att arbeta extra cirka tve dagar i veckan (måndagar, tisdagar och onsdag) där du får nytta av att du är självgående, framåt och älskar Italien. Utöver det har du datavana och behärskar Svenska fläckfritt i tal och skrift.
 • Student på universitet eller högskola om minst 50%
 • Behärskar mycket väl svenska i tal och skrift
 • har god datavana
 • finns tillgänglig för omgående start och arbete måndagar och/eller tisdagar
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det viktigaste är dock att du har stenkoll på vad riktigt bra service är.

Som person är du framåt, självgående och orädd att ha kontakt med kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: måndagar, tisdagar och onsdag kl 8-12
 • Lön: enl. överenskommelse
 • Placering: Cylindervägen 7 i Nacka Strand
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Italiana Food Selections önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se