Student sökes till rollen som marknadsassistent!

Student sökes till rollen som marknadsassistent!

Studerar du idag på eftergymnasial nivå och är på jakt efter det perfekta deltidsarbetet i sommar och framåt hösten? Har du dessutom ett genuint intresse av finansmarknaden och ekonomi, och är som person noggrann och ansvarstagande? Då kan det vara precis dig vi söker för rollen som marknadsassistent där du kommer jobba cirka 20h i veckan. Vi kommer arbeta med processen löpande och start är omgående, så välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Schroder Investment Management är en dedikerad kapitalförvaltare med huvudkontor i London och ett av Europas största och äldsta fondbolag, grundat redan 1804. Bolaget finns idag i 29 länder och i Norden med 20 anställda samt kontor i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn sedan 1989. Schroders förvaltar kapital för institutionella och privatinvesterare runt om i världen och har samma mål och intressen som sina kunder - att skapa långsiktiga värden och avkastning för att nå uppsatta ekonomiska mål. Hos Schroders hittar du aktivt förvaltade fonder inom aktier, räntor och alternativa investeringar såsom hedgefonder och private equity.

Du erbjuds
 • Möjligheten till ett långsiktigt deltidsarbete.
 • Möjlighet att delvis arbeta hemifrån.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som marknadsassistent kommer du bland annat att:
 • Arbeta med att översätta texter.
 • Korrekturläsa och texten för att säkerhetsställa att den stämmer.
 • Sammanfatta texter på både svenska och engelska.
 • Dra och segmentera data från salesforce.
 • Stötta bolagets business controller.
 • Hjälpa till med event och boka lokaler inför event.
Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasialnivå inom relevant område.
 • Har väldigt goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
 • Har goda systemkunskaper och god datorvana.
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare.

Som person är du en glädjespridare som älskar att arbeta hårt och att få utvecklas. Du har alltid en positiv inställning där ingen utmaning är för svår för dig. Du tar alltid ett helhetsansvar för dina arbetsuppgifter och vågar självständig att ta egna beslut och initiativ.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Deltid, 15 - 20h / veckan.
 • Placering: Norrlandsgatan 18.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se