Student sökes till extrajobb som kontorsassistent i Gamla Stan

Student sökes till extrajobb som kontorsassistent i Gamla Stan

Har du en pågående utbildning på högskola eller universitet? Läser du kanske ett program med politisk inriktning och vill få inblick i ett spännande företag? Är du flexibel, problemlösande och en person som gärna tar egna initiativ? Sök då tjänsten kontorsassistent på The Council of the Baltic Sea States redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

The Council of the Baltic Sea States (CBSS) söker ett par studerande kontorsassistenter på deltid till sitt kontor i centrala Stockholm. På kontoret jobbar idag ca. 25 medarbetare. I ditt team är ni sju personer där dina kollegor jobbar inom ekonomi, reception och administration.

Du erbjuds

* En dedikerad konsultchef och karriärspartner från Academic Work som är mån om din karriär och utveckling

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som kontorsassistent på CBSS kommer du arbeta brett med olika uppgifter. En del av arbetet innebär att välkomna besökare och svara i telefon. Du kommer även ansvara för att förbereda såväl interna som externa möten som hålls på kontoret och konferenser med upp till 60 deltagare. Detta gör du genom att beställa frukost, se till att utrustning i konferensrummen fungerar och att nödvändiga saker finns på plats. Utöver det kommer du även assistera i ansvaret för den dagliga driften genom att se till att kontoret är representativt. Detta gör du genom att exempelvis sätta på diskmaskinen, städa undan i köket, fylla på papper i skrivaren.

Du kommer till exempel att:
 • Uppdatera listor för inventarier på kontoret
 • Hantera företagets in- och utgående post
 • Jobba med internservice
Tjänsten passar dig som söker ett extrajobb vid sidan av studierna och är intresserad av att få in foten på ett företag med multikulturell miljö. För dig med en relevant utbildning finns även chans att få hjälpa till med andra uppgifter relaterade till dina studier.

Vi söker dig som
 • Har en pågående relevant utbildning på universitet eller högskola och har minst ett år kvar av dina studier
 • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal som skrift då intern och extern kommunikation sker på dessa språk.
Det är meriterande om du:
 • Studerar en kandidat inom statsvetenskap, politik eller ekonomi.
 • Tidigare har arbetat inom servicebranschen i en liknande roll som receptionist, buktisbiträde eller kontorsassistent.
Som person är du flexibel och har förmågan att se till allas bästa. Vidare tar du gärna egna initiativ och ser vad som behöver göras på kontoret. För att trivas i rollen måste du även vara en god problemlösare och ha viljan att hjälpa andra. Eftersom du kommer jobba med människor och service ser vi även att du är en positiv och tillmötesgående person som bidrar till god stämning på kontoret.

Övrig information
 • Start: JanuarI
 • Omfattning: En dag i veckan, vid behov
 • Placering: Gamla Stan
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se