Student sökes till IT-support på deltid!

Student sökes till IT-support på deltid!

Är du student och vill samla värdefulla erfarenheter och en merit inför framtiden? Vill du dessutom arbeta i en roll som kombinerar ditt tekniska intresse med service? Vi söker nu dig som har en mycket bra känsla för att instruera och hjälpa användare med sin tekniska utrustning. Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en IT-support med start omgående. Kundens IT-enhet består idag av 17 medarbetare och de behöver nu stöttning med ett flertal IT-administrativa uppgifter som behöver färdigställas. Det är enklare aktiviteter som kan vara tidskrävande, men som behöver hanteras med struktur och proffsigt bemötande eftersom man kommer att representera IT-enheten.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är på 60-80 h/månaden och sträcker sig från 2021-11-26 till och med 2021-12-31. För rätt person kommer det finnas möjlighet att fortsätta med nya uppdrag hos kunden efter årsskiftet! Arbetstiderna varierar utefter behov och är flexibla.

Du erbjuds

* Ett flexibelt och meriterande extrajobb på sidan av studierna

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som IT-support kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen vara:
 • Att ta kontakt med användare och instruera och hjälpa användarna att uppdatera sina mobiltelefon till den senaste versionen av operativsystemet.
 • Att jämföra användarlistor i Excel
Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning vid högskola/universitet om minst 50%
 • Har ett tekniskt intresse
 • Har generell kompetens inom Microsoft Word och Excel
 • Har obegränsade kunskaper i svenska och engelska
Som person är du:
 • Serviceinriktad
 • Strukturerad
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: 26 november
 • Omfattning: 60-80 h/månaden
 • Placering: centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se