Student sökes som administratör till Orkla Care

Student sökes som administratör till Orkla Care

Nu har du chansen att bli en viktig nyckelspelare på en av Nordens mest attraktiva arbetsplatser. Är du student och drivs av administration och tycker om att hantera olika typer av data? Då kommer du få vara med på en spännande resa och påverka Orkla Cares utveckling. Lägg därtill att det är på ett marknadsledande företag där varje medarbetare värdesätts högt. Vi går igenom urvalet löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel och storhushåll. Orklabolagen i Sverige omsätter nära 7 000 MSEK och har drygt 3000 anställda. I Sverige är Orkla verksamma genom bolagen Foods, Confectionery & Snacks, Care och Food Ingredients, alla med starka varumärken inom varje område.

Orkla Care erbjuder produkter inom hälsa och välbefinnande, inom hem och personlig hygien och inom sårvård. De marknadsför och säljer flera av Sveriges mest älskade varumärken, exempelvis Grumme, Family Fresh, Active Care, Salvequick och Jordan.

Nu söker vi för Orkla Care´s räkning en student som vill axla rollen som administratör; här erbjuds du en roll med flexibla tider som passar dina studier. För oss är det viktigt att du behärskar datorer samt Excel.

Rollen innebär att du har personligt ansvar för alla data som kommer in till företaget. Denna data skall kollas igenom, "tvättas" - dv.s. sorteras rätt dit den hör hemma och ev. ta bort onödig data och sedan säkerställa datakvalitén. Du gör Excel-filer av datan och sedan skicka resultatet så att ansvariga chefer kan analysera datan. Här kommer du att få arbeta självständigt med en tydlig vägledning mot uppsatta mål. Du erbjuds en roll där du får ta eget ansvar, egna initiativ och en chans att bli en del av ett välsvarvat företag där ni alla har en viktig roll för företagets utveckling. Här sätter alla teamet framför jaget. Det är viktigt att du är noggrann som person samt att du inte är rädd för att ta egna beslut samt komma med egna inputs.

Orkla Care är finns i Solna i otroligt ljusa, fräscha och nyrenoverade lokaler för att stimulera din kreativitet samt ge energi. Kontoret är aktivitetsbaserat där det ges valfriheten när det gäller arbetsplatser. Via varumärkesmagneter får man en tillhörighet och dragningskraft i kontorslandskapet till de varumärken man arbetar med. För den som behöver extra lugn och ro i arbetet finns bibliotek och tysta rum, och många andra valfriheter ges när det gäller konferensrum och andra platser att arbeta på.

Uppdraget startar ca v.32 och pågår under minst 6 månader med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd hos oss på Academic Work och arbeta som konsult hos Orkla Care. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Ansvara för all data som kommer in till företaget, här skall du
 • Sortera och "tvätta" datan så att onödig data sållas bort och aktuell data kategoriseras rätt
 • Samla ihop aktuell data och konvertera i Excel
 • Skicka till ansvariga chefer som kan analysera datan
Du kommer att få upplärning på plats hur man hanterar all data som kommer in till företaget och hur man utför ovan arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
 • Akademisk utbildning med minst 1 år kvar av studierna
 • Goda kunskaper i både svenska samt engelska
 • Goda kunskaper i Excel
 • Meriterande med tidigare erfarenhet av liknande yrke
Som person är du:
 • Strukturerad & noggrann
 • Social och glad
* Proaktiv
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Övrig information
 • Start: ca. v.32
 • Omfattning: Deltid, flex, 10-15h/ vecka, minst 6 månader med goda chanser till förlängning
 • Placering: Solna
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos Orkla Care och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.