Student och svårt att sitta still? Addnode Group söker receptionist

Student och svårt att sitta still? Addnode Group söker receptionist

På börsnoterade Addnode Groups häftiga kontor vid Odenplan har Office Manager Pia startat upp en ny reception där hon vill att du som student ska få möjligheten att komma in och påverka vid sidan av dina studier. Förutom sedvanliga receptionistuppgifter såsom att ta emot besökare från hela världen, ordna med frukost och kaffe, dela ut post och hålla i ordning på kontoret finns möjlighet att komma med förslag på hur receptionens rutiner ska utformas. Vi söker dig som är bra på engelska och det är helt okej om du inte har så mycket erfarenhet av service sedan tidigare. Du kommer arbeta ca 1-2 heldagar i veckan med start omgående - så skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

"För mig är det viktigt att ha en rak och tydlig kommunikation. Om jag känner att det finns brister i samarbetet med min kollega tar jag upp det snabbt för att göra det mer lättsamt. Jag söker dig som jag kan luta mig mot, men jag kommer också backa upp dig. Det är viktigt att vi lägger en taktik tillsammans!" Så beskriver Pia, Office Manager, rollen som receptionist hos Addnode Group.

Academic Work söker en studerande receptionist till Addnode Group. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget kommer att vara på deltid med start omgående och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos Addnode Group kommer du inte trivas om du gillar att sitta stilla hela dagarna. Hela kontoret är ditt kungadöme och tillsammans med Pia kommer du arbeta för att sätta upp arbetssätt och rutiner för receptionen.

Dagen börjar med att du välkomnar alla medarbetare och ser till att det finns kaffe och frukt. Under dagen välkomnar du besökare, svarar på mail och samtal, ser till så att kontoret är i tipp-toppskick. Arbetsbelastningen kan variera från låg till hög och under lunchtid stänger receptionen ned så att du får rast.

Du bokar in dina pass i samråd med Pia en månad i förväg med hänsyn till dina studier. Vissa pass kan komma med kort notis vid exempelvis sjukdom, men de flesta bokas in i förväg.

Vi söker dig som

Som person brinner du för service och ett gott bemötande. Då du kommer arbeta med alla möjliga uppgifter som receptionist är det också viktigt att du är prestigelös. Du är även självgående, ordningssam och kan ta egna initiativ där du ser att det finns ett behov. Vidare ser vi att du har denna erfarenhet:
  • Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
  • Student på en eftergymnasial utbildning på minst 50%
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 1-2 heldagar i veckan. Du bokar in dina pass i samråd med Pia en månad i förväg med hänsyn till dina studier. Vissa pass kan komma med kort notis vid exempelvis sjukdom, men de flesta bokas in i förväg. Det finns även möjlighet att arbeta på sommaren.
  • Placering: Hudiksvallsgatan 4B. Hit tar du dig enklast med tunnelbana till Odenplan eller St Eriksplan
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se