Student och söker meriterande sommarjobb under 2 veckors tid? Sök Administratör på Stockholm...

Student och söker meriterande sommarjobb under 2 veckors tid? Sök Administratör på Stockholm...

Tycker du om att jobba inom administration och vill utvecklas i en varierande roll på ett familjärt kontor? Har du inte heller något inplanerat mellan 23 juli och 3 augusti och är på jakt efter ett lärorikt och meriterande sommarjobb? Då kan detta vara jobbet för dig! Stockholm Vatten och Avfall söker en Administratör på heltid under 2 veckors tid till sitt projektkontor i Danvikstull. Ta chansen och sök tjänsten nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholm Vatten och Avfalls räkning en Kontorsassistent till deras projektkontor beläget i Danvikstull. I denna tjänst blir man en pusselbit för företaget där man har hand om den dagliga driften av kontoret och ser till så att allt flyter på bra med alla omkringliggande uppgifter som påverkar kollegornas vardag. Arbetet är heltid under kontorstider måndag fredag från måndagen den 23e juli till fredagen den 3 augusti.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på Stockholm Vatten och Avfalls projektkontor i Danvikstull. Uppdraget kommer att vara på heltid under 2 veckors tid.

Arbetsuppgifter

Som Kontorsassistent kommer du arbeta självständigt med den dagliga driften av kontoret vilket kan innebära allt från att sköta inpassering, beställa arbetsmaterial till kollegor samt övrigt kontorsmaterial, felanmäla IT-produkter som inte fungerar, sköta kaffe/vattenautomater och se till så att det ser rent och snyggt ut i alla kontorets utrymmen. Detta inkluderar även att hålla rent och snyggt i köket inklusive ansvar för att diskmaskinerna plockas i och ur. Du kommer även vara kontaktperson och hålla i uppföljningsmöten för städfirman, fastighetsbolaget samt sköta posten och poolbilarna.

Vi söker dig som

Har erfarenhet från liknande tjänst sedan tidigare (detta inkluderar även serviceyrken, vaktmästare, eller liknande)
  • Har IT - systemvana, gärna PC-körkort eller liknande
  • Kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift
Det är ett stort plus om du har B körkort

Som person är du en social och noggrann. Du är bra på att arbeta självständigt och kan finna arbetsuppgifter utan att behöva guidning. Du är driven och ambitiös och strävar efter att uppnå goda resultat. Vidare gillar du att jobba i ett högt tempo och är stresstålig.

Övrig information
  • Start: 23 juli 3 augusti 2018
  • Omfattning: Heltid, kontorstider, måndag - fredag
  • Placering: Stockholm, Danvikstull
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vatten och Avfalls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges största vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,4 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. De levererar dricksvatten och renar avloppsvatten i Stockholms stad och Huddinge kommun, samt ansvarar för avfallshanteringen i Stockholm stad. Deras ansvar är att tillgodose både nuvarande och framtida invånares behov. Detta gör de genom långsiktiga beslut som lever upp till miljökrav och ett hållbart kretslopp.