Student med tekniskt intresse sökes till visma esscom

Student med tekniskt intresse sökes till visma esscom

Har du ett intresse för teknik och är beredd att ge Sveriges bästa service? Är du student och ute efter ett meriterande extrajobb på ett riktigt stort bolag? Som 1st line support på VISMA Esscom ges du möjligheten till ett riktigt roligt och varierande extrajobb inom teknik som inte kräver tidigare erfarenhet!

Information om uppdraget

Är du en tekniskt intresserad person som drivs av att utvecklas och ge bra och pedagogisk service? Academic Work erbjuder dig ett meriterande extraarbete vid sidan av dina studier där du får arbeta brett gentemot välkända organisationer. Vi söker för VISMA Esscoms räkning en nya stjärna till deras 1st line supportavdelning gentemot Apoteket hjärtat. Utöver 1st line support kan rollen dessutom innebära arbete på lagret där du får lära dig både mjuk - och hårdvarusupport samt installation, något som du kommer att ha stor nytta av i framtida karriär.

VISMA Esscom är en del i den stora VISMA -koncernen vilken arbetar med service, support och IT-drift gentemot flera av VISMAS storkunder, bland annat Svenska spel, SL, SJ, Coop och inte minst teamet gentemot Apoteket Hjärtat, vilket är det trivsamma och hjälpsamma team som du kommer att välkomnas till. Teamet består av 15 personer just nu som arbetar heltid och ska nu utökas med ytterligare en kollega som kommer in och stöttar upp vid behov, 4 - 12 timmar/veckan.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos VISMA Esscom. Tjänsten ger dessutom möjlighet till extrajobb under studieledigheterna; ex. jul och sommar.

Arbetsuppgifter

Som 1st line support kommer du arbeta med att ta emot ärenden via mail och telefon för att tillsamman med dina 15 kollegor ge förstklassig service till Apoteket Hjärtats 400 olika apotek. Vid behov får du dessutom utöver 1st line support arbeta på lagret där du får lära dig både mjuk - och hårdvarusupport samt installation.

Du kommer till exempel att:
 • Guida dina kunder via telefon och på så vis lösa problem med kopiatorerna ute i butikerna
 • Justera och koordinera leveranser
 • Supporta användaradministration i Active Directory
 • Preparera kundleveranser med mjukvara
 • Felsöka hårdvara
Inledningsvis är det viktigt att du har möjlighet att arbeta heltid under en hel månad för att komma in i arbetet.

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning och har minst 1,5 år kvar av dina studier.
 • Då det tar en tid att komma in i rollen behöver du kunna jobba heltid den första månaden (startdatum är flexibelt)
 • Har ett tekniskt intresse (som du presenterar i ditt personliga brev)
 • Har mycket goda kunskaper i svenska samt engelska då både språken används i arbetet.
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av en supportroll
 • Har kunskaper inom nätverksteknik
 • Byggt din egen dator eller liknande
Som person har du en god samarbetsförmåga då ni är ett team som arbetar tillsammans och hjälps åt. Du har en god känsla för riktigt bra service då detta självklart är vad kunderna ska bemötas med. Vidare är du trygg i dig själv och professionell i din framtoning. Utöver detta ser vi att du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo samt är ödmjuk och hellre frågar en gång för mycket än kommer på egna lösningar.

Övrig information
 • Start: så snart som möjligt
 • Omfattning: Behovet kommer att variera. För att söka tjänsten behöver du har möjligheten att arbeta minst 2 dagar/vecka.
 • Arbetstider: Arbetstiderna kommer att variera beroende på behovet. Supporten har öppet måndag - fredag mellan 08:00-22:00 samt lördagar mellan 08:00 - 19:00. Man kommer att arbeta främst måndag till fredag mellan 08:00-17:00 men helgarbete och kvällsarbete kan förekomma.
 • Placering: Bromma
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn10@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se