Student med tekniskt intresse sökes till visma esscom

Student med tekniskt intresse sökes till visma esscom

Har du ett intresse för teknik och är beredd att ge Sveriges bästa service? Är du student och ute efter ett meriterande extrajobb på ett riktigt stort bolag? Som 1st line support på VISMA Esscom ges du möjligheten till ett riktigt roligt och varierande extrajobb inom teknik som inte kräver tidigare erfarenhet!

Information om uppdraget

Är du en tekniskt intresserad person som drivs av att utvecklas och ge bra och pedagogisk service? Academic Work erbjuder dig ett meriterande extraarbete vid sidan av dina studier där du får arbeta brett gentemot välkända organisationer. Vi söker för VISMA Esscoms räkning en nya stjärna till deras 1st line supportavdelning gentemot Apoteket hjärtat. Utöver 1st line support kan rollen dessutom innebära arbete på lagret där du får lära dig både mjuk och hårdvarusupport samt installation, något som du kommer att ha stor nytta av i framtida karriär.

VISMA Esscom är en del i den stora VISMA koncernen vilken arbetar med service, support och IT-drift gentemot flera av VISMAS storkunder, bland annat Svenska spel, SL, SJ, Coop, Intersport och inte minst teamet gentemot Apoteket Hjärtat, vilket är det trivsamma och hjälpsamma team som du kommer att välkomnas till. Teamet består av 15 personer just nu som arbetar heltid och ska nu utökas med ytterligare en kollega som kommer in och stöttar upp vid behov, 4 12 timmar/veckan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och VISMA Esscoms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos VISMA Esscom. Tjänsten ger dessutom möjlighet till extrajobb under studieledigheterna; ex. jul och sommar.

Arbetsuppgifter

Som 1st line support kommer du arbeta med att ta emot ärenden via mail och telefon för att tillsamman med dina 15 kollegor ge förstklassig service till Apoteket Hjärtats 400 olika apotek. Vid behov får du dessutom utöver 1st line support arbeta på lagret där du får lära dig både mjuk och hårdvarusupport samt installation.

De ärenden som inkommer till supporten rör allt från systemfel och nätverksfel till justering av leveranser, samt användaradministration. Supporten löser 90% av alla inkommande ärenden, sådant som 1st line support inte lyckas lösa eskaleras vidare till 2nd - alternativt 3rd line.
Du kommer till exempel att:
 • Guida dina kunder via telefon och på så vis lösa problem med kopiatorerna ute i butikerna
 • Justera och koordinera leveranser
 • Supporta användaradministration i Active Directory
 • Preparera kundleveranser med mjukvara
 • Felsöka hårdvara
Inledningsvis erbjuder VISMA Esscom en gedigen intensivutbildning under två veckor anpassat efter ditt studieschema.

Utvecklingsmöjligheter:

Tjänsten passar dig som har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer inom området genom ett roligt och fartfyllt extrajobb vid sidan av studierna. Du knyter inte bara kontakter inom Academic Work och får in en fot i VISMA-koncernen, i och med att rollen är så pass bred och erbjuder dig att utvecklas brett inom teknik, support och service. Det ger dig en stark merit på CV redan under studietiden!

Vi söker dig som

Studerar en eftergymnasial utbildning och har minst 1,5 år kvar av dina studier.
 • Då det tar en tid att komma in i rollen behöver du kunna jobba heltid den första månaden (startdatum är flexibelt)
 • Har ett tekniskt intresse (som du presenterar i ditt personliga brev)
 • Har mycket goda kunskaper i svenska samt engelska då både språken används i arbetet.
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av en supportroll
 • Har kunskaper inom nätverksteknik
 • Byggt din egen dator eller liknande
Som person har du en god samarbetsförmåga då ni är ett team som arbetar tillsammans och hjälps åt. Du har en god känsla för riktigt bra service då detta självklart är vad kunderna ska bemötas med. Vidare är du trygg i dig själv och professionell i din framtoning. Utöver detta ser vi att du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo samt är ödmjuk och hellre frågar en gång för mycket än kommer på egna lösningar.

Övrig information
 • Start: så snart som möjligt
 • Omfattning: Behovet kommer att variera. För att söka tjänsten behöver du har möjligheten att arbeta minst 2 dagar/vecka.
 • Arbetstider: Arbetstiderna kommer att variera beroende på behovet. Supporten har öppet måndag fredag mellan 08:00-22:00 samt lördagar mellan 08:00 19:00. Man kommer att arbeta främst måndag till fredag mellan 08:00-17:00 men helgarbete och kvällsarbete kan förekomma.
 • Placering: Bromma
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

INFORMATION OM FÖRETAGET
VISMA Esscom är en del i VIMSA-koncernen som sysslar med teknisk service, support och IT-drift. De arbetar bland annat med utrullningsprojekt, installation, service och support gentemot Coop, Intersport och Apoteket Hjärtat.