Student med matintresse sökes till lager

Student med matintresse sökes till lager

Har du ett kvalitetstänk utöver det vanliga och ett intresse för frukt och grönt? Skulle du själv beskriva dig som en engagerad medarbetare med sinne för detaljer? Då ger vi dig just nu möjlighet att skaffa meriterande arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan utöka din studentkassa. Grönsakshallen Sorunda AB söker nu nya stjärnor till sitt lager i Hägersten. Sök redan idag då vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Grönsakshallen Sorundas räkning nya orderplockare som vill jobba extra vid sidan av studierna. Du kommer att få möjlighet att arbeta på en arbetsplats med positiv stämning där dörren till chefen alltid står öppen. Hög moral och god etik samt människors lika värde är en självklarhet för alla som arbetar där.

Tjänsten passar dig som tar ansvar för företagets gemensamma mål samtidigt som du effektivt driver dina egna arbetsuppgifter framåt. Du är uppmärksam på detaljer samtidigt som du ser till att kvalitetssäkra ditt arbete då det är avgörande för nöjda kunder. Det är viktigt att du kan planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt för att kunna hinna med dina arbetsuppgifter, likaså kunna lyssna på och kommunicera med dina arbetskollegor för att ha ett fungerande samarbete. Som lagermedarbetare kommer du arbeta med orderplock samt leverera god service till Grönsakshallens kunder.

Arbetspassen kommer vara förlagda vardagar (mån-fre) mellan kl 04:00-08:00. Därför bör du föredra tidiga mornar, ha ett flexibelt schema och vara tillgänglig ca. 8-12 timmar/veckan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Grönsakshallen Sorunda AB. Uppdraget kommer att vara på deltid.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta mot gemensamma mål samtidigt som du självständigt ansvarar för att rätt produkt hamnar i rätt order. Du startar ditt arbetspass med att skriva ut en orderlista/plocklista för din första order och hämtar sedan en bur för att gå mot lagerhyllorna där du hämtar de varor som står på plocklistan. Grönsakshallens kunder räknar med god kvalité på sina leveranser och det är din uppgift att se till att frukterna eller grönsakerna lever upp till en bra standard. Varorna ska sedan vägas in korrekt och du avslutar ordern med att emballera vagnen som ska skickas vidare till kund.

Vi söker dig som
 • Är studerande på Universitet eller Högskola och har minst 1 år kvar av dina studier.
 • Har ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel.
 • Kan arbeta minst 2 pass/vecka mellan kl 04-08.
 • Trivs med tidiga mornar.
 • Har goda kunskaper i tal och skrift i svenska då all kommunikation sker på svenska.
Vi ser positivt på att du tidigare har arbetat inom livsmedelsindustrin, restaurangbranschen eller lager.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Deltid, extra vid behov
 • Placering: Stockholm, Hägersten
 • Vi arbetar med löpande urval och kommer att påbörja urvalet av ansökningar tidigast 7/1 2019.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Grönsakshallen Sorunda AB önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här!

Varmt välkommen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grönsakshallen Sorunda AB är ett företag som förser restauranger, hotell, kursgårdar och storkök med frukt, grönsaker samt vissa utvalda delikatesser. På deras marknad ska de vara den grossist som leder utvecklingen gällande sortiment, service och kvalitet. De har en vision att de med glädje och passion vill skapa växtrikedom för deras kunder och sig själva. Deras sortiment avspeglar säsong, väder och vind vilket betyder att de kan ha ett varierande utbud.