Student med intresse för nyheter och sport till TV4!

Student med intresse för nyheter och sport till TV4!

Drömmer du om att arbeta inom mediebranschen och vill ha ett roligt och serviceinriktat extrajobb som tittarkommunikatör där dialog i sociala medier är en viktig del i uppdraget? Har du ett flexibelt schema i skolan och har koll på nyheter? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för TV4s räkning tittarkommunikatörer som ser på tjänsten långsiktigt och kan arbeta varierande tider, främst fredag- och lördagskvällar. Redan under vårterminen kommer du bli en del av det fasta rullande schemat.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som tittarkommunikatör är din uppgift att kommunicera med TV4:s publik via sociala medier och andra kontaktytor som mejl och telefon.

I början av din anställning kommer du att bokas in på flertalet upplärningspass för att få chans att sätta dig in i systemen och lära dig alla rutiner, för att sedan ha en trygg grund att stå på.

Du kommer till exempel att:
 • Kommunicera via sociala medier
 • Moderera sociala flöden
Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå och har minst ett och ett halvt år kvar
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då det krävs för arbetet
 • Har ett nyhets- och sportintresse
 • Är en van användare av sociala medier
 • Kan vara tillgänglig för att arbeta två dagar i veckan (vardagar och helger)
Det är meriterande om du har
 • Erfarenhet och intresse av att ta fram text
 • Erfarenhet av kundtjänst
Som person är du positiv, snabblärd och tycker om att ta egna initiativ. Du är en social person som gärna tar nya kontakter och som har en förmåga att uttrycka dig väl och träffsäkert i skrift. Det är även viktigt att du är duktig på att söka information och jobba självständigt under eget ansvar. Uppdraget kräver att du finns extra tillgänglig vid helger (inklusive storhelger som jul, nyår, påsk och midsommar).

Övrig information
 • Start: Januari 2021
 • Omfattning: Deltid, vardagar och helger på dag- och kvällsstid
 • Placering: Gärdet (FT distansarbete)
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TV4s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TV4 är Sveriges ledande mediahus. Academic Work har sedan flera år tillbaka haft ett samarbete med dem och vi har i dagsläget närmare tio stycken konsulter på olika avdelningar. TV4 har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till svenska folket i över 25 år. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, inte minst när det gäller tv på nya plattformar, är TV4 i dag ett komplett mediehus fyllt av möjligheter för såväl tittare, annonsörer som samarbetspartners. TV4 (reklam-tv) och C More (betal-tv) är affärsenheterna som bedriver tv- och streamingverksamhet i Sverige och Finland inom affärsområdet Bonnier Broadcasting.