Student i slutet av studierna sökes till medieanalysföretaget RAM!

Student i slutet av studierna sökes till medieanalysföretaget RAM!

Är du en person som är intresserad av analys, media och även ser dig själv som relationsskapande? Isåfall är rollen som Client Manager något för dig! Sök redan idag då vi arbetar med ett löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en student som vill kliva in i rollen som Client Manager till Research and Analysis of Media, förkortat RAM. Anledningen till behovet grundas i att organisationen har expanderat och nu behöver förstärkning på sitt huvudkontor. RAM erbjuder en tjänst som analyserar reklam i medier i både print och online. På kontoret i Bromma kommer du arbeta nära tre Client Managers som lyder under företagets försäljningschef. En introduktion kommer ges under din första tid, följt av löpande upplärning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos RAM. Uppdraget kommer att vara på deltid fram till efter sommaren, sedan tänkt att gå över till heltid. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och på sikt bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Client Manager kommer du arbeta med befintlig kundstock och avlasta dina kollegor i samma roll. Rollen är inte uppsökande men ett proaktivt arbete med kunder är en del av rollen. Inledningsvis kommer du i rollen få en inblick i produkten, dina kollegors arbete och förväntas med tiden kunna ta ett större ansvar i takt med att du växer in i rollen.

Du kommer till exempel att:
 • Vara rådgivare kopplat till analys av annonser och stötta kunder
 • Löpande kundkontakt genom telefon och kundmöten
 • Bredare analyser av kunders mätningar och ta fram övergripande rapporter och presentera till kund
Tjänsten passar dig som vill komma in i ett företag där du har stor möjlighet att styra dina egna dagar, forma din egna roll och driva ditt arbete framåt.

Vi söker dig som

Du till sommaren tar examen och som redan nu vill ha en deltidstjänst nu under sista terminen, ett sommarjobb och ett heltidsjobb efter studierna.
 • Studerar din sista termin i en utbildning med inslag av analys
 • Mycket god kunskap inom Excel och Powerpoint
 • Har ett intresse för media, analys och sälj
 • Kan kommunicera på svenska eller engelska i tal och skrift, då kommunikationen kan ske på båda språken
Det är meriterande om du
 • Tidigare har arbetat i en liknande roll
 • Har en utbildning inom media
Som person bör du vara relationsskapande, strukturerad och ansvarstagande. Du kommer tidigt ta ett självständigt ansvar och du bör vara noggrann och analyserande för att kunna säkerhetsställa en hög kvalité i ditt arbete. Rollen kräver även att du är flexibel och problemlösande sett till dina kunders behov. Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter som kan innefatta kundkontakt, administration och analys.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 2-2,5 dagar i veckan och efter sommaren heltid
 • Placering: Alvik, Bromma
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RAMs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Research and Analysis of Media är ett internationellt företag som erbjuder analystjänster av mediekommunikation till medieföretag. Deras kunder tillgång till verktygen de behöver för att statistiskt följa upp hur mediekommunikation som annonser och artiklar konsumeras, uppfattas och vilken effekt det har. Deras referensdatabas för media bidrar även till att ytterligare värde för kunden som då kan jämföra sina resultat.