Student? Administratör med servicekänsla till fakturaavdelningen sökes!

Student? Administratör med servicekänsla till fakturaavdelningen sökes!

Söker du ett perfekt extrajobb vid sidan om studierna? Har du goda datorkunskaper och trivs i en central, social roll? Vill du samla på dig värdefull erfarenhet inom fakturahantering och service samtidigt som du får jobba på KONE som är ett av världens största företag i branschen för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar? Så många frågor? Är du svaret? Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för KONEs räkning en administratör med mycket kundkontakt på deltid till fakturaavdelningen på KONEs huvudkontor i Kista! Arbetet kommer vara på kontorstider, måndag-fredag och du kommer tillsammans med din närmsta chef komma överens om ett schema men förväntas kunna arbeta mellan 5-15h/v.

Detta är ett konsultuppdrag och den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KONE. Uppdraget är tänkt långsiktigt och att fortsätta under skolterminerna med förväntningen att jobba mer under lov och sommar då ordinarie personal tar semester.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på deras fakturaavdelning kommer du att ha kontakt med kunder via telefon och mail.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot fakturareklamationer per telefon, mail och post.
 • Spärra fakturor som behöver utredas
 • Ansvara för spärrade fakturor och skicka ut påminnelser till berörda parter
 • Utreda fakturaärenden och vara behjälplig i frågor från kund
 • Ha kontakt med interna servicetekniker och säljare för att kunna återkoppla till kund
Vi söker dig som
 • Är student och studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1,5 år kvar av studierna
 • Har tidigare arbetat administrativt eller i en roll med mycket kundkontakt
 • Har erfarenhet av kundservice via telefon, administration eller säljsupport sedan tidigare
 • Är flytande i svenska i tal och skrift då du kommer ha kontakt med svensktalande kunder dagligen
Det är meriterande om du....
 • Har arbetat i något CRM-, Ekonomi- eller ärendehanteringssystem tidigare. KONE använder bland annat SAP och Salesforce
 • Har arbetat med fakturering eller fakturafrågor tidigare
Som person är du en positiv teamspelare som trivs i en roll med daglig problemlösning. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och nå dessa tillsammans med ditt team. Du brinner för kundservice samtidigt som du trivs med administrativa arbetsuppgifter och gör dessa md mycket noggrannhet.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kista
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder smidiga, säkra och bekväma förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2014 omsatte KONE 7,3 miljarder euro och hade ungefär 47 000 anställda i över 50 länder.