Strategisk säljansvarig till företag som vill få dig att må bättre!

Strategisk säljansvarig till företag som vill få dig att må bättre!

Har du tidigare arbetat med B2B-försäljning och letar efter ditt nästa steg i karriären? Vill du kombinera det med ditt stora intresse för idrott och hälsa? Då har du en unik möjlighet här! Som strategisk säljansvarig hos Fysioline kommer du ha ensamt ansvar för att öka omsättningen och kännedomen för deras prisade produktsegment Ice Power (som bland annat sponsrar Stockholm Marathon). Vi går genom urvalet löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en strategisk säljansvarig till Fysioline. Fysioline grundades 1990 i Finland och är verksamma inom fysioterapi, friskvård och rehabilitering. På hemmamarknaden Finland är de marknadsledande och i Sverige ser man att det finns samma potential. Mest kända är de kanske för sin kylbehandlingsprodukt Ice Power som återfinns på bland annat apoteken och som används som sponsor till bland annat Stockholm Marathon och Halvmarathon. Förutom Finland och Sverige har Fysioline också kontor i Tyskland och Baltikum och exporterar till mer än 60 olika länder. Totalt sett är de över 400 anställda och omsätter mer än 45M Euro, men i Sverige är de i dagsläget 2 personer som arbetar. Det finns alltså stor potential att växa i Sverige och därför söker de nu en ansvarig säljare för produktsegmenetet Ice Power.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Fysioline.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljansvarig hos Fysioline kommer du ha ensamt ansvar för försäljningen av Ice Power. Detta innebär att du både kommer ha en operativ och strategisk roll. Du kommer att driva införsäljningen av produkten från start till slut genom att identifiera, kontakta och boka möten med nyckelpersoner i form av exempelvis inköpsansvariga eller kategoriansvariga på apotek.

Du kommer även att kartlägga marknaden, lägga marknadsstrategier och delta på mässor detta för att öka kännedomen om produktsegmentet.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning
 • Har arbetat med B2B-försäljning tidigare där du skaffat vana av förhandlingar
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • Har B-körkort
Som person är du relationsskapande och flexibel på så sätt att du kan anpassa dig beroende på situation och person. Vidare är du resultatinriktad och sätter upp mål för dig själv. Då du kommer ha ett ensamt försäljningsansvar för produktsegmentet behöver du även vara självgående och kunna arbeta med frihet under ansvar.

Då företaget har en tydlig hälsoprofil ser vi gärna att du lever som du lär, dvs att du ser träning och hälsa som ett givet inslag även i ditt privatliv. Detta är även något som uppmuntras av Fysioline genom generösa friskvårdsförmåner.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders inledande provanställning.
 • Lön: Stor del fast månadslön + bonus
 • Placering: Flexibelt beroende på ditt önskemål. Möjlighet finns att sitta på kontorshotellet i Västberga tillsammans med 2 kollegor. Alternativt finns möjlighet att jobba hemifrån eller på eget kontorshotell.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fysioline önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork