Strategisk marknadsanalytiker till Compass Group

Strategisk marknadsanalytiker till Compass Group

Nu söker vi nästa medarbetare till Compass Group! Är du studerande och vill få meriterande erfarenheter inom strategisk marknadsanalys kan detta vara tjänsten för dig. Företaget är inne på en förändringsresa varpå du kommer in i en intressant fas där du kommer att få lära dig mycket. Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en strategisk marknadsanalytiker till Compass Group. Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. De omsätter över 1 miljard SEK och har cirka 1500 medarbetare i Sverige. På huvudkontoret i Kista arbetar det idag cirka 50 medarbetare och arbetsplatsen präglas av en vänlig stämning där man stöttar och hjälper varandra. Företaget genomgår idag en stor förändring med mycket spännande på gång och söker en ny medarbetare som ska hjälpa företaget att analysera potentiella marknadsmöjligheter utifrån Compass Groups affärsstrategi.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Compass Group. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig cirka ett år fram.

Arbetsuppgifter

I rollen som strategisk marknadsanalytiker kommer du att hjälpa Compass Group med att kartlägga och utvärdera marknadsmöjligheter utifrån företagets affärsstrategi. Du kommer utföra förarbetet och urval av potentiella kunder till Compass Group samt analysera dessa strategier för att ta fram de möjligheter och kunder som är bäst lämpade för Compass Group.

Vi söker dig som
  • Är ekonomistuderande på universitet eller högskola med högst ett år kvar av studier
  • Har goda kunskaper i Excel
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kommer ske på båda språken
I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, motivera därför väl varför du skulle passa för rollen. Vi tror att du som söker är affärsorienterad, analytisk och kan arbeta självgående när du satt dig in i dina arbetsuppgifter. Slutligen tror vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt och resultatinriktad.

Övrig information
  • Start: Mitten på Januari
  • Omfattning: 15-21 h i månaden med stor flexibilitet
  • Lön: Timbaserad lön
  • Placering: Stockholm, Kista
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Compass Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. I Sverige omsätter de över 1 miljard SEK. Dess verksamhet drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice.