Strategisk inköpare till stort energibolag

Strategisk inköpare till stort energibolag

Söker du efter nya utmaningar och har erfarenhet av att arbeta som strategisk inköpare? Se hit! Vi söker för kunds räkning dig som är en driven och initiativtagande teamplayer. Du blir del av ett företag som säkrar stockholmsregionens tillgång till värme, kyla och hantering av avfallstjänster med ett stort fokus på miljö och hållbarhet. Skicka in din ansökan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Vi söker nu en strategisk inköpare till vår kund då de behöver utökning av site-inköpsgruppen för att arbeta in inköpsprocesser samt korrekt orderläggning inom deras distributionsenhet, som arbetar med drift och underhåll relaterat till deras distributionsledningsnät.

Som strategisk inköpare hos vår kund kommer du att tillhöra deras distributionsenhet. Tillsammans med övrig personal inom drift och underhåll kommer du att säkerställa att de tillgodoser deras inköpsbehov så effektivt som möjligt.

Din uppgift är också att aktivt söka nya möjligheter för att genomföra kostnadseffektivare inköp tillsammans med övriga siteinköpare. Du täcker samtliga behov som dyker upp inom distributionsenhetens drift och underhållsavdelning som är verksamma över hela Stockholm. Det kan vara allt från entreprenadtjänster till utrustning eller att agera som projektinköpare i vissa mindre projekt.

Du kommer att utgå från vår kunds huvudkontor i centrala Stockholm men det kommer också att förekomma resor runt om i Stockholm veckovis.

Du erbjuds
 • Ett ansvarsfullt arbete i ett tätt sammansvetsat gäng
 • Att arbeta i en teknisk miljö med intressanta utmaningar i ett företag som strävar efter att vara föregångare i sin bransch. Du kommer att vara en kritisk del i att driva utvecklingen inom inköpsprocessen framåt inom drift och underhåll inom Distributionsenhetens drift och underhållsavdelning i samråd med närmsta chef. Därtill kommer du att vara en del av en målstyrd organisation med höga ambitioner och en hög utvecklingstakt.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat:
 • Säkerställa att vår kund tillgodoser deras inköpsbehov så effektivt som möjligt
 • Aktivt söka nya möjligheter för att genomföra kostnadseffektivare inköp tillsammans med övriga siteinköpare
 • Täcker samtliga behov som dyker upp inom distributionsenhetens drift och underhållsavdelning som är verksamma över hela Stockholm. Det kan vara allt från entreprenadtjänster till utrustning eller att agera som projektinköpare i vissa mindre projekt
Vi söker dig som
 • Har en gedigen bakgrund inom inköp med relevant utbildning samt en god teknisk förståelse
 • Har en bakgrund av att arbeta med inköp i minst 2 år inom bygg, anläggning med inslag av teknik
 • Har vana av att hantera leverantörer och förhandlingar inom teknik och tjänsteområden
 • Har körkort samt tillgång till egen bil
 • Är flytande i svenska samt har goda kunskaper i engelska då kommunikation sker på båda språk
Vi tror också att du känner dig hemma och trivs i produktionsmiljö och förstår de utmaningar som finns där.

Det är meriterande om du
 • Du känner till vad tex Incoterms är samt har kännedom om allmänna leveransvillkor såsom AB04/ABT06/NLM10
 • Är van vid förändringsarbete
Som person är du
 • Självgående
 • Initiativtagande
 • Noggrann
 • Analytisk
Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Du utgår från centrala Stockholm men kommer att åka runt om på olika enheter i Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se