Strategisk Marknads- & Säljutvecklare till Attendo

Strategisk Marknads- & Säljutvecklare till Attendo

Har du arbetslivserfarenhet från en tjänst inom marknads- och säljutveckling eller axlat en projektledarroll med strategisk marknadsföring och konceptskapande som ansvarsområden? Ser man kanske i ditt CV att du också besitter en stark skriftlig kommunikativ förmåga och har en känsla för färg och form? Då har du hittat rätt. Om du dessutom beskriver dig som relationsskapande, strukturerad, flexibel och resultatfokuserad sök rollen som Strategisk Marknads- & Säljutvecklare på Attendo idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Strategisk Marknads- & Säljutvecklare till Attendo.

Attendo är ett av Sveriges ledande omsorgsföretag och har sedan grundandet 1985 erbjudit tjänster inom äldreomsorgen, stöd för funktionshindrade samt individ- och familjeomsorg. Företaget arbetar för ökad kvalitet, hållbarhet samt valfrihet och har idag verksamhet i hela Sverige samt i Finland, Norge och Danmark. I Sverige har Attendo cirka 360 verksamheter över landets olika regioner.

På huvudkontoret i Danderyd sitter 70 medarbetare där dagarna präglas av ett entusiastiskt arbete enligt värdeorden engagemang, omtanke och kompetens. Du tillhör ett team om fem personer, rapporterar till Biträdande Marknadschef och här är det god stämning, högt i tak och en energisk atmosfär. Du uppmuntras till nya idéer, att uttrycka din åsikt och att växa i företaget.

Nu söker Attendo en Strategisk Marknads- & Säljutvecklare som kommer att ta ett nationellt ansvar för bolagets strategiska och operativa arbete rörande marknadsföring och sälj.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt av Attendo.

Arbetsuppgifter

Som Strategisk Marknads- & Säljutvecklare ska du, strategiskt och operativt, utveckla Attendos position på marknaden. Attendo ska synas på rätt ställen med effektiva budskap som är paketerade snyggt. I och med att företaget har en bred grupp av intressenter kräver det en god fingertoppskänsla för hur marknadsföringen ska genomföras mest effektivt. I rollen har du ett nationellt ansvar och mycket kontakt med de lokala verksamhetscheferna runt om i landet.

Du kommer till exempel att:
 • Fastställa arbetsmetoder, skapa mallar och utveckla best practice gällande marknadsföringsrelaterade delar av verksamheten så som annonsering, broschyrer, bildbank, content etc
 • Ha det yttersta ansvaret för det skriftliga innehållet i företagets olika marknadsföringskanaler
 • Leda förbättrings- och utvecklingsprojekt i syfte att förbättra sälj och marknadsföring
 • Proaktivt föreslå nya arbetssätt, nya kampanjupplägg och samordna olika lokala initiativ till regional eller nationell praxis
 • Administrera och äga ansvaret för att behandla inkommande sälj- och marknadsföringsförfrågningar från bolagets lokala aktörer, t.ex. verksamhetschefer
 • Hålla en nära kontakt och bygga starka relationer med lokala verksamhetschefer runt om i landet
Tjänsten passar dig som vill jobba i en bred och varierande roll med en stor blandning av operativa som strategiska uppgifter. Du vill vara en del av ett modernt företag där laganda och flexibilitet värdesätts och du får här möjligheten att ta steget upp för karriärstegen och bygga din och Attendos långsiktiga framgång.

Vi söker dig som
 • Har 2-4 års arbetslivserfarenhet från en roll inom sälj- eller marknadsutveckling alternativt en projektledarroll
 • Har en stark skriftlig kommunikativ förmåga och vana av att utveckla koncept och skriva content i marknadsföringssyfte
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
 • Har ett intresse av och en känsla för foto, färg och form
 • Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet från sälj- och marknadsutveckling inom omsorgs-/äldreomsorgssektorn
 • Talar ytterligare ett nordiskt språk
Som person är du flexibel och kan obesvärat ha flera projekt igång samtidigt och vara beredd på att hugga i där det behövs. Du är strukturerad och håller alltid noggrannhet och kvalitet i ditt arbete vilket också innebär att du har förmågan att prioritera rätt saker och hålla deadlines. I och med dina många kontaktytor visar du också prov på god samarbetsförmåga, service ut i fingerspetsarna och en relationsskapande ådra och slutligen drivs du givetvis av ett starkt resultatfokus och en vilja att prestera!

Övrig information
 • Start: Augusti 2018
 • Omfattning: Heltid, rekrytering
 • Lön: Fast enligt överenskommelse + rörlig bonusdel
 • Placering: Danderyd, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Attendos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Attendo grundades 1985 och erbjuder idag sin kompetens inom äldreomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Företaget finns i Sverige, Finland, Norge och Danmark och sysselsätter 24000 medarbetare på cirka 500 enheter i Norden. På Attendo är 40 av 50 chefer kvinnor.