Stort modebolag söker just nu en ny creative!

Stort modebolag söker just nu en ny creative!

Vår kund inom modebranschen söker just nu en person som vill kliva in i en roll som erbjuder mycket kreativitet och fantasi. I rollen kommer man ansvara för att utveckla många av kunds visuella kampanjer både konkret och digitalt. Det är en perfekt roll för dig som brinner för att utveckla olika markanadsföringsmetoder. Sök tjänsten nu då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

I denna roll kommer du att arbeta hos vår kund i ett team på ca 12 personer som du alltid kan bolla ideér med. Rollen kommer innebära att du får vara med och skapa nya lösningar och olika typer av innehåll för kunds olika avdelingar. Ansvaret innebär allt fårn att jobba med skyltning, digitaldesign och layout. I rollen som creative får du möjlighet att göra dina kreativa idéer till verklighet.

Du erbjuds
 • Möjligheten att få in en fot på ett globalt företag
 • En öppen, snabbföränderlig, flexibel, human och rolig arbetsplats!
 • Ett bolag med stark företagskultut, mycket framåtanda och stark tro på en digital framtid!
 • En möjlighet att ta dig an ett nytt och mycket spännande uppdrag som kan öppna dörrar i din karriär.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www.academicwork.se/jobbsokande/konsult)

Arbetsuppgifter

Rollen som Creative kommer att innebära en stor bredd i arbetsuppgifter där du får ta ansvar i hela processer från idé till verklighet.

Du kommer bland annat att:
 • Sammarbeta med både interna och externa team för att göra kreativa ider till visuell verklighet.
 • Utveckla inspererande kreativa tvärmedier både tradionella och digitala.
 • Sammarbeta med dina kollegor för att säkerställa en konsekvent kundupplevelse i alla kanaler som ni jobbar med.
Vi söker dig som

Har några års erfarenhet av att jobbat med skapande på detta sätt och gärna i ett större bolag. Vi ser även att du som person brinner för grafisk design, typogafi, rörelse och digitaldesign. Som person är det även bra om du är ansvarstagande, nyfiken och dirven av att lära dig nya saker.

Kraven för tjänsten är att du har:
 • En efter gymnasial utbildning inom relevant område
 • Minst 2 års erfarenhet av liknande roll, gärna på ett stort bolag.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Vikariat 1 år, heltid, med möjlighet till förlängning
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Art director
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se