Stort IT-företag söker en Ekonomiassistent till deras leverantörsreskontra!

Stort IT-företag söker en Ekonomiassistent till deras leverantörsreskontra!

Ymmärätkö suomea? Vi söker dig som har erfarenhet inom ekonomi och grundläggande kunskaper i finska och vill arbeta på ett framgångsrikt företag inom IT! Vi ser att du har lätt för dig att lära dig nya system och komma in i nya rutiner. Välkommen in med din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en ekonomiassistent som kommer att arbeta med företagets leverantörsreskontra. I den här tjänsten kommer du att arbeta tillsammans med ett härligt och ambitiöst team.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med hela flödet inom leverantörsreskontra.
Du kommer bland annat att arbeta med löpande bokföring, kontera, göra månadsavstämningar, ha kontakt med leverantörer och arbeta med leverantörsbetalningar samt ha ett nära samarbete med inköpsorganisationen.

För dig som visar framfötter och är villig att lära dig nya saker kommer det finnas möjlighet att ta på dig fler arbetsuppgifter med tiden och utvecklas vidare inom företaget.

Tjänsten passar dig som har ett driv och engagemang och vill lära dig mer inom ekonomi på ett stort företag.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet inom ekonomi från studier och/eller arbetslivet
  • Har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel
  • Har god teknisk vana och känner dig bekväm med olika datasystem
  • Har grundläggande kunskaper i finska i tal och skrift då du kommer att arbeta mot den finska marknaden
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken kan användas i rollen
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av systemen Microsoft AX Dynamics och Medius
Som person har du lätt för att arbeta med andra människor och har en god social förmåga. Vi tror att du tycker om att arbeta problemlösande och har kapaciteten att arbeta självgående och att du kan komma med egna initiativ. Vidare är du även ordningsam och strukturerad då arbetet kräver noggrant utförande. Vi ser även att du är driven och positiv och tycker det är roligt att arbeta på ett företag som utvecklas hela tiden.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm, Nacka Strand
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se