Storbank söker studerande handläggare till Säljsupport

Storbank söker studerande handläggare till Säljsupport

-Jag får energi och daglig utveckling av att möta människor med olika bakgrunder och nationaliteter och jag har själv möjlighet att påverka hur långt jag kan komma i företaget. När jag går till jobbet känns det inte som att gå till jobbet utan till en plats där vi umgås och skrattar. Så beskriver en medarbetare på banken sin arbetsplats. Låter detta som något för dig? Har du erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och studerar på högskola eller universitet med minst 18 månader kvar av studierna, kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för för vår kund, en storbank, räkning en handläggare till deras Team säljsupport. Vi på Academic Work har ett långsiktigt och starkt samarbete med kunden, och ca 30 konsulter på plats i dagsläget, varav 3 personer jobbar i säljsupportteamet. De trivs fenomenalt!

Teamets chef är tillbaka från sin semester den 9e augusti och först då kommer intervjuer på plats hos banken hållas. Intervjuer med oss på Academic Work kommer däremot påbörjas snarast.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som handläggare i Team säljsupport jobbar du mot bankens agenter och butiker. Teamet arbetar med kreditgivning i samband med privatlån och du kommer ansvara för att kreditprocessen genomförs på ett effektivt och kvalitetssäkrat sätt, genom att analysera och bedöma slutkundens kreditvärdighet. Du kommer också att supporta och hjälpa butiker med kortansökningar.

Du kommer till exempel att:
 • Göra kreditbedömning av låneansökningar via DTC och i Agenternas portaler
 • Ha kontakt via telefon för agenter och butiker
 • Bygga långsiktiga kundrelationer
 • Administration
Vi söker dig som

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av administration och som har en genuin känsla för service.
 • Läser en universitets- eller högskoleutbildning, förslagsvis ekonomi och har minst 18 månader kvar av studierna
 • Har ett genuint intresse för branschen.
 • Har goda kunskaper i engelska och flytande kunskaper i svenska eftersom du dagligen kommer använda dessa språk
Det är meriterande om du har:
 • Erfarenhet av kreditgivning
 • Arbetslivserfarenhet inom ekonomi/finans
För att lyckas i rollen krävs att du är energisk och trivs med många sociala kontakter. Det är viktigt att du har en stark drivkraft och positiv inställning, samt att du är trygg i dig själv. Du behöver vara en lagspelare med god samarbetsförmåga då du kommer samarbeta både med kollegor inom gruppen och mot andra avdelningar. Du gillar även att bolla funderingar och frågor i gruppen. Vi ser även att du har god kommunikativ förmåga och hög social kompetens.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: 40-50 h/månad förlagt under dagtid, kvällar och helger. Öppettiderna är måndag-fredag 8.30-20 och helger 10-18.
 • Placering: Solna Strand
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se