Stockholms HR-förening söker Ekonomiadministratör!

Stockholms HR-förening söker Ekonomiadministratör!

Är du en person är prestigelös med ett intresse för ekonomi, HR och kundservice? Drivs du av utmaningar och vill arbeta i en organisation som ger dig möjlighet att utvecklas? Stockholms HR-förening söker nu en ny kollega som vill vara med på deras interna resa framåt. Ta chansen och sök redan idag!

Information om uppdraget

Sveriges HR Förening är mötesplatsen - digitalt och fysiskt- för alla som är engagerade inom HR och frågor som rör People & Culture. Föreningen engagerar sig frågor som idag är den kanske mest kritiska funktionen i organisationer och skapar daglig möjlighet att engagera många tusen medlemmar och följare genom sina nätverk, aktiviteter och social media. Genom ett gemensamt engagemang och driv får HR den starka rösten den behöver i dagens organisationer och samhälle.

Stockholms HR förening är mitt uppe i ett förändringsarbete och är ett härligt team som tillsammans med sina medlemmar och samarbetspartners vill utveckla HR.

Nu söker företaget efter ett nytt tillskott till sitt prestigelösa team som trivs med daglig kundkontakt, administration och ekonomi. För att trivas i denna roll behöver du som person inte vara rädd för att rycka i där det behövs och trivas med varierade arbetsuppgifter.

Du erbjuds:
 • Ett tight team med kollegor som stöttar och hjälps åt
 • En flexibel arbetsplats - frihet under ansvar!
 • Stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter
 • Proaktivt finnas till för medlemmar och hjälpa dem med olika frågor.
 • Ansvara för fakturering och allmän kontorsadministration.
 • Vara kontaktperson gentemot partner och ta hand om avtal.
 • Vara kontaktperson gentemot bokföringsbyrå, bank och placeringspartner. Säkerställa att rätt information ges i rätt tid.
 • Vara systemägare av den administrativa delen av företagets CRM
 • Ansvara för process och dokumentation kring årsmöten i regioner och föreningens årsstämma.
 • Stödja övriga teamet vid planering, genomförande och uppföljning av webinar, utbildningar, nätverk, event och annat
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande
 • Kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska och engelska.
 • Erfarenhet från liknande uppgifter
 • God datorvana
Det är meriterande om du

* *Har en passion kring People & Culture-frågor och vill vara med och driva dessa.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Som person ser vi gärna att du är en utpräglad team-player som tycker om att skapa resultat tillsammans med andra. Du är duktig på att bygga, utveckla relationer samt kommunicera på ett sätt som engagerar. Vidare är du strukturerad, resultatinriktad, nogrann och arbetar väl i projekt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sveriges HR Förening är en ideell förening som grundades 1921 av Kerstin Hesselgren, en modig och varm pionjär som brann för en rättvis arbetsmiljö med fokus på människan. Idag, hundra år senare, drivs Sveriges HR Förening av samma syfte. Vi ser människorna som den främsta drivkraften i företag och organisationer. När människor trivs, mår bra, är involverade och engagerade skapar det verksamhetens utveckling och framgång. Vi är våra medlemmar och tillsammans driver vi HR framåt. Vi tar ansvar och driver det etiska, hållbara och mänskliga perspektivet på ett strategiskt och affärsmässigt sätt.