Stockholm Vatten och Avfall söker en Learning & Development Specialist!

Stockholm Vatten och Avfall söker en Learning & Development Specialist!

Stockholm Vatten och Avfall söker en ny kollega som brinner för Learning Development. De erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett team med dedikerade kollegor. Vill du arbeta med strategier för kompetensutveckling och bli en del av Svergies ledande vatten-, och avfallsbolag? Då är det här rätt tjänst för dig! Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholm Vatten och Avfalls räkning en Learning & Development Specialist på heltid. Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,4 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet.

Som Learning & Development Specialist kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att ansvara för utveckling, implementering samt arbetssätt för utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor. Det är i dagsläget 100 personer på avdelningen där du kommer arbeta med åtta olika enhetschefer samt en enhetschef med olika behov kopplat till utbildning.

Stockholm Vatten och Avfall erbjuder dig goda möjligheter till personlig utveckling genom intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter. Kulturen på Stockholm Vatten präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar för att arbetet ska utföras på bästa möjliga sätt.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Vatten och Avfall. Som konsult erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Till Investering stab söker vi nu dig som vill utveckla och implementera processer och arbetssätt för kompetensutvecklingsområdet samt etablera och driva vår Kompetenshub (training academy). Vi har kommit en bit på vägen och ditt uppdrag blir att driva arbetet vidare.

Rollen som Learning & Development specialist är alltså i huvudsak strategisk där du arbetar styrande, rådgivande och stödjande. Den operativa delen av rollen, som stundtals tar mycket tid, består i samordna Investeringsavdelningens utbildningsbehov och administrera kompetensutvecklingsinsatser.

I rollen ingår bland annat också att implementera kompetenstrappor/kompetensprofiler, utveckla vår onboardingutbildning, etablera forum för erfarenhetsåterföring och anordna inspirationsföreläsningar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som älskar att arbeta med kompetensfrågor och tycker verksamhetsutveckling är spännande. Vi vill att du har erfarenhet från en motsvarande roll och mycket goda kunskaper inom kompetensutvecklingsområdet. Det är viktigt för oss att etablera ett modernt sätt att arbeta med kompetensutveckling varför vi vill att du är duktig på att omvärldsbevaka och anpassa trender till våra behov. Det är ett plus om du har erfarenhet av att bygga studieplaner och e-learning.

Du har en universitetsutbildning inom utbildnings- eller HR-området alternativt annan universitetsutbildning tillsammans med arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.

Som person är du engagerad och bidrar mycket till teamet. Du är lyhörd för organisationens behov men tydlig och rak i kommunikationen med chefer och ledningsgrupper. Då vi i staben i stor utsträckning fungerar som internkonsulter krävs det att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är ensam i rollen som L&D specialist varför du behöver vara självständig och ha förmåga att driva din egen agenda.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Bromma
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vattens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges största vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,4 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. De levererar dricksvatten och renar avloppsvatten i Stockholms stad och Huddinge kommun, samt ansvarar för avfallshanteringen i Stockholm stad. Deras ansvar är att tillgodose både nuvarande och framtida invånares behov. Detta gör de genom långsiktiga beslut som lever upp till miljökrav och ett hållbart kretslopp