Statistiker/projektledare sökes till uppdrag inom offentlig verksamhet

Statistiker/projektledare sökes till uppdrag inom offentlig verksamhet

Vi söker en statistiker med erfarenhet av att driva projekt och som är tillgänglig från augusti för ett uppdrag hos Socialförvaltningen. Du kommer att stötta kollegor i två stora projekt; Stockholmsenkäten och Socialtjänstrapporten. Urval sker löpande och start är i augusti - sök därmed snarast för att öka dina chanser!

Information om uppdraget

Academic Work söker en trygg, erfaren statistiker/projektledare för ett uppdrag hos Socialförvaltningen från augusti och året ut (med eventuell möjlighet till förlängning).

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Socialförvaltningen. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider och förvaltningen tillämpar riktlinjer kring arbete hemifrån. Intervjuer kommer hållas löpande med intention om intervjuer hos Socialförvaltningen från 16 augusti.

Arbetsuppgifter

I rollen som statistiker/projektledare kommer du att samarbeta med kollegor i två olika projekt.

Det ena projektet rör den så kallade Stockholmsenkäten och det andra rör Socialtjänstrapporten (bilaga för 2019).

Gällande Stockholmsenkäten så kommer du ta ett helhetsgrepp, och driva det förberedande arbetet framåt i samråd med interna och externa parter, inför att mätningen görs i mars 2022, och gällande Socialtjänstrapporten arbeta mer stöttande, ge input och kvalitetsgranska statistiken.

I denna roll kombineras således projektledarskapet med statistikrelaterad handpåläggning.

Vi söker dig som

Har projektledarerfarenhet eller motsvarande

Har god erfarenhet och kunskap inom statistik

Har arbetat med större mätningar/enkäter, satt ihop en eller flera större rapporter baserad på statistiska data. Meriterande inom samhällsvetenskapligt område (exempelvis trygghetsfrågor, skolfrågor, folkhälsa eller dylikt).

Goda kunskaper i Officepaketet

* Goda kunskaper i SPSS

Goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet

Som person är du:

Ansvarstagande och har ett tryggt förhållningssätt

Strukturerad

Initiativtagande och van att driva projekt framåt

Samarbetsvillig och relationsskapande

Övrig information

Start: Augusti

Omfattning: Heltid till årsskiftet med eventuell möjlighet till förlängning

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se