Staffing Partner inom HR till TietoEVRY med start efter sommaren!

Staffing Partner inom HR till TietoEVRY med start efter sommaren!

Vill du arbeta som bemanningspartner och genom ditt arbete bidra till att TietoEVRY-anställda hittar nya och spännande uppdrag? Då kan detta vara jobbet för dig! Välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar med ansökningar löpande.

Information om uppdraget

Staffingteamet på TietoEVRY ansvarar för att ge nya och spännande möjligheter till anställda på TietoEVRY samt hitta rätt medarbetare för deras kundförfrågningar, projekt och tjänster. Personalens roll är avgörande både för att säkerställa att kunderna får rätt kompetens för sina projekt såväl som för anställda att utvecklas i sitt arbete och i sin karriär.

Det här är TietoEVRY

Som konsult på Academic Work erbjuds du en fantastisk möjlighet att växa professionellt, utöka ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt erbjudande.

Arbetsuppgifter

Din primära arbetsuppgift kommer vara att matcha kundförfrågningar med kompetens och ambitioner från kollegorna på TietoEVRY. I din roll är du också bemanningspartner, och fokusområden och prioriteringar ligger inom följande områden:
 • Stöd för att synliggöra kunders efterfrågan och prioritera projektkrav baserat på input
 • Förstå anställdas ambitioner genom diskussioner och matcha dessa till rätt uppdrag
 • Uppföljning av mål i samarbete med rekryteringsteamet för att säkerställa att inkommande kompetensuppsättningar stöder kundernas efterfrågan
 • Tätt samarbete med Leadership och HR för att säkerställa att prioriteringarna möter kundernas efterfrågan
 • Stödja internt anställda samt chefer för att utveckla kvaliteten på dessas CVn
Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning inom HR
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
 • Har bra kommunikations- och nätverksförmåga
 • Har en stark kvalitet, process och resultatorienterad inställning
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom HR / rekrytering / liknande roll, gärna inom IT / Tech.

Övrig information
 • Start och längd på uppdrag: 1/9 2021 - 28/2 2022 med mycket goda chanser till förlängning
 • Omfattning: Heltid
 • Plats: Stockholm
 • Kontaktinformation: Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se