Stötta vår specialist i en roll som Operations Assistant på Academic Work

Stötta vår specialist i en roll som Operations Assistant på Academic Work

Vill du vara med där alla idéer föds och vara med och driva projekt framåt? Vill du få möjlighet att samarbeta med ambitiösa, kunniga och erfarna kollegor? I rollen som Operations Assistant får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter där du får en insyn vår organisations förändringar och utveckling. Vidare så kommer du att jobba tätt med några av Academic Works nyckelpersoner i varierande frågor kopplade till organisationens utveckling.

Information om uppdraget

Nu söker vi en ny kollega till rollen som Operations Assistant, som är en deltidsanställning. I rollen som Operations Assistant har du som huvudsaklig uppgift att vara stöd till vår Operations Specialists. Dina arbetsuppgifter kommer vara av både enklare och mer komplex karaktär och du kommer att ha breda kontaktytor inom den interna organisationen. Rollen ingår i ett team placerat på Stockholm Väst som ligger vid Norrtull.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Ta fram och sammanställa underlag inför presentationer, rapporter och ledningsrapportering
 • Bearbeta layout och animeringar av utbildningsmaterial och presentationer
 • Producera text och uppdatera information löpande i det interna informationssystemet, på engelska
 • Översätta intern dokumentation och kommunikation från svenska till engelska
 • Samla in fakta och bearbeta information i samband med projekt
 • Publicera nyheter på intranät
Vi söker dig som
 • Är studerande på universitet eller högskola med inriktning ekonomi, management, personal eller organisation, alternativt annan relevant utbildning
 • Har minst 1,5 år kvar på dina studier och söker ett långsiktigt extrajobb
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av administrativt arbete
 • Har möjlighet att arbeta 2 dagar/vecka
 • Är mycket duktig i både svenska och engelska, främst i skrift.
 • Är en van användare av Microsoft Office
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med service och försäljning.
Det är även meriterande om du har goda kunskaper inom PowerPoint och Excel då man kommer arbeta mycket i dessa program.

Som person krävs det att du är effektiv och har förmågan att snabbt sätta dig in i, påbörja och slutföra dina uppgifter. Rollen ställer höga krav på struktur då du ofta arbetar på flera fronter samtidigt och det sällan finns några processer för dina uppgifter, du får ofta hitta din egen väg framåt. Vidare söker vi en person som inte är rädd för att söka nya kontakter internt i organisationen och lösa uppgifter genom att på egen hand söka den information som saknas samt ta de beslut som krävs för att nå i mål. I rollen representerar du inte bara dig själv utan även Operations, därför ställs även höga krav på professionalitet, noggrannhet och integritet. Du är även duktig på att kommunicera och har möjligheten att anpassa din kommunikation, både skriftligt och verbalt. Slutligen så är det även viktigt att du har en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 dagar/vecka
 • Placering: Stockholm, Norrtull
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök här via annan site, nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Observera att ansökan sker via en extern site, vilket innebär att din ansökan inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rahel.habtegabir@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!