Städledare till långsiktigt uppdrag hos Jordgubbsprinsen!

Städledare till långsiktigt uppdrag hos Jordgubbsprinsen!

Vi söker dig som har erfarenhet från städbranschen och som vill utvecklas i en ledande position. Om du har ett driv som heter duga och vill nyttja din initiativtagande sida, läser du rätt annons. Här får du goda möjligheter att påverka verksamheten som städledare i långsiktig tjänst. Du kommer inte enbart erbjudas en varierande arbetsdag, utan även en arbetsplats som består av ett sammansvetsat gäng vilka ser fram emot att välkomna dig till teamet!

Information om uppdraget

Academic Work söker en städledare på heltid till Jordgubbsprinsen i Hägersten. Företaget verkar inom flytt och transport. De strävar alltid efter hög kvalitet gentemot sina kunder och vill ge en fulländad kundupplevelse. Nu vill de erbjuda högkvalitativ städning, primärt kopplat till flyttstädning, och söker därför dig som vill vara med och utveckla tjänsten. Här kan du läsa mer om dina framtida kollegor och om företaget i stort.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Jordgubbsprinsen. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 1 år framåt med goda chanser att bli direktanställd av företaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Rollen kommer att utvecklas över tid, till en början, cirka 2 månader framåt, kommer du att arbeta 50% med städning hos kunder i Stockholmsregionen. Du kommer att få tillgång till en företagsbil och även få stöttning vid större städuppdrag. Resterande del av tjänsten kommer att bestå av rekrytering av städare, vilka du på sikt kommer att vara teamleader för. Du kommer att ansvara för planering, schemaläggning och koordinering över städ.

Du kommer till exempel att:
 • planera städuppdrag
 • kvalitetssäkra städuppdrag genom fysisk uppföljning hos kund
 • schemalägga städarna i gruppen och utbilda dem
 • ansvara för inköp av städmaterial
Tjänsten passar dig som vill fortsätta utvecklas inom städbranschen i en ledarroll. Det är således av vikt att du värnar om dina kollegor och uppskattar att driva beslut och erbjudas stort ansvar.

Vi söker dig som
 • god kommunikativ förmåga på svenska och/eller engelska
 • har minst 1 års erfarenhet från städbranschen
 • har B-körkort
Det är meriterande men inte ett krav om du
 • har arbetat i en ledande och/eller koordinerande position tidigare
 • har kvalitetssäkrat och gjort uppföljningar inom städ tidigare
Du som ansöker kommer att ha stor användning för ditt öga för detaljer. Vi tror att du inte låter något lämnas åt slumpen, du har en förmåga att se hela processer från början till slut och värdesätter kvalitet i allt du gör. Du ser fram emot att få utveckla rollen och få axla stort ansvar. Avslutningsvis kommer din strategiska och kommunikativa sida väl till pass i tjänsten som städledare.

Övrig information
 • Start: 1/4-19
 • Omfattning: heltid
 • Arbetstider: flexibelt mån-fre, 8-17 / 9-18. Kvällsjobb förekommer.
 • Lön: timbaserad månadslön
 • Placering: Selmedalsvägen, Hägersten
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Jordgubbsprinsens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jordgubbsprinsen har en genuin och omtänksam inställning gentemot såväl kunder som kollegor internt (och låt oss inte glömma hundvalpen som är med på kontoret)! Du kan förvänta dig en arbetsplats där ambition och utveckling sitter i väggarna. Nu ser det lilla men sammansvetsade teamet fram emot att välkomna dig till gänget. Är det du? Ansök idag!