Sportway söker supportmedarbetare!

Sportway söker supportmedarbetare!

Vill du arbeta på ett företag i framåtmarsch och få möjlighet att bidra till en spännande tillväxtresa? På Sportway får du chansen att tillhöra ett sportintresserat och drivet team som brinner för att ge tittare och idrottsrörelsen den bästa möjliga servicen.

Information om uppdraget

Sportway är experter på att sälja och paketera TV-produktion av idrottsevenemang. Genom att installera permanenta kameror, som styrs via modern AI teknik, möjliggör Sportway livestreaming av alla möjliga sportevenemang, stora som små, för privatpersoner. Sportway har stora tillväxtambitioner och behöver därför stärka upp sin organisation med fyra drivna och serviceinriktade supportmedarbetare till sitt kontor i Hammarby Sjöstad.

Supporten är bemannad när sportevenemangen sänds, vilket främst är vardagskvällar samt helgdagar och helgkvällar. I rollen hanterar du frågor från tittare som bland annat kan röra abonnemang, betalning eller att man har problem med tjänsten, men det förekommer även frågor kopplat till kamerainstallationerna och själva mjukvaran. Du, tillsammans med dina supportkollegor, kommer att gå på ett rullande schema där du ca 50% av din arbetstid arbetar kvällar och helger och där du på 50% arbetar kontorstider på vardagar. När du arbetar kväll eller helg bemannar du supporten och när du arbetar kontorstid kommer du att stötta upp i diverse olika projekt. Ett exempel på ett projekt är att koordinera och driva igenom nya kamerainstallationer. Det innebär att du exempelvis har kontakt med en idrottsklubb och informerar och projektleder implementationen av Sportways tjänster och håller dialog med bland annat hallägare, kommun och installatörer.

Sportway söker dig som är i början av sin karriär och som vill vara med på deras tillväxtresa.

Arbetsuppgifter
 • Bemanna supporten där du via mail hanterar frågor rörande Sportways tjänst
 • Vara involverad i projekt där du bidrar till Sportways tillväxt
 • Övrigt vanligt förekommande kontorsadministrativa arbetsuppgifter
Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Har B-körkort och har vid behov möjlighet att resa inom och utanför Sverige
 • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med service
 • Har möjlighet att arbeta vardagskvällar och helger
 • Talar och skriver flytande på både det engelska och svenska språket
 • Trivs i en roll där du arbetar med dator och telefon som ditt främsta arbetsverktyg
Det är meriterande om du:
 • Har ett sportintresse
 • Talar och skriver flytande på ett annat språk än svenska och engelska
Som person har du ett stort driv och har en förmåga att ta egna initiativ. Att alltid ge bästa möjliga service är en självklarhet för dig och du trivs att samarbeta med andra, men kan även arbeta självständigt och äga arbetsuppgifter. Du är lösningsorienterad och inte rädd för att hugga i där det behövs. Avslutningsvis trivs du med att arbeta med drivna och sociala kollegor och du bjuder gärna på dig själv för att bidra till en go stämning på arbetsplatsen.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid. Rullande schema där ca 50% av din arbetstid är på kontorstid, och ca 50% är på kvällar och helg.
 • Placering: Hammarby Sjöstad
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sportways önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om hur Sportway beskriver sig själva på deras hemsida.