Sportintresserad dataadministratör till Discovery!

Sportintresserad dataadministratör till Discovery!

Vi vill komma i kontakt med dig som vill axla stort ansvar för strukturering av ett nytt systemprojekt. Du som uppskattar att arbeta med datorn som främsta arbetsverktyg och attraheras av en arbetsdag med tydliga rutiner, läser rätt annons! Rollen kommer innebära mycket självständigt arbete med att skapa metadata inom Discoverys sportarkiv. Om detta låter som något för dig, ser vi fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Rollen som dataadministratör för projektet innebär att du främst kommer att strukturera upp i Discoverys sportarkiv. Det finns ett gediget underlag med filer och klipp som behöver ändras om och läggas in i en Excel. Projektet är nytt och vi söker dig som har ögon för att effektivisera processen och skapa en struktur för att gå i mål på ett kvalitativt sätt. Du hittar dina framtida kollegor på Discovery i lokaler på Gärdet.

Du erbjuds
  • god introduktion och onboarding
  • en tjänst som innebär stort ansvar för projektet du arbetar med
  • ett arbetssammanhang där du kan bygga ett nätverk med kollegor som arbetar med media inom sport
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbeta med Discoverys mediaarkiv inom sport och gå igenom fil för fil och lägga in dem på korrekt sätt i ett upprättat Exceldokument

Säkerställa vart filen/klippet kommer ifrån och lägga in korrekt information

Vi söker dig som

Har mycket god systemvana och har minst 1 års arbetsrelaterad erfarenhet av Excel och Windows 10.

Är sportintresserad

Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska och engelska, i tal och skrift

Som person är du:

Noggrann

Strukturerad

Självgående

Övrig information
  • Start: 8 Januari
  • Omfattning: heltid, 37.5h/veckor
  • Placering: Gärdet
  • Uppdragslängd: projektform, tjänsten avslutas i samband med projektslut. Vår prognos är 3 månader.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Discoverys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Discovery Networks Sweden omfattar i Sverige tv-kanalerna Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery och Animal Planet HD. Discovery Networks Sweden har en veckoräckvidd på drygt 4,2 miljoner tittare linjärt och Dplay är med 1,7 miljoner startade strömmar per vecka en av Sveriges snabbast växande onlineplattformar. Eurosport är Discovery Networks Swedens övergripande varumärke för sportinnehåll linjärt och på onlineplattformen Eurosport Player. I Sverige har Eurosport bland annat de exklusiva rättigheterna för OS 2018-2024 samt Allsvenskan 2020-2025.