Speditör/administratör på deltid till Monde Verde AB i Stockholm

Speditör/administratör på deltid till Monde Verde AB i Stockholm

Söker du en flexibel tjänst under studietiden och vill krydda till ditt CV med erfarenhet av att arbeta med administration och logistik? Tycker du det är viktigt att arbeta med belysningslösningar för bättre ekonomi, hälsa och miljö? Då är du varmt välkommen in med din ansökan. Sök redan idag, då vi rekryterar löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Speditör/Administratör på deltid till Monde Verde i Stockholm. Monde Verde grundades 2008 och erbjuder Smart LED-belysning för fastigheter och fastighetsägare. Smart LED-belysning med unik och avancerad teknologi. De representerar ett tjugotal tillverkare av innovativ LED-belysning. Monde Verde har sitt kontor på Gärdet i Stockholm och har i dagsläget sju anställda. Som Speditör/Administratör på deltid kommer du att få möjligheten att påverka dina arbetstider samt ha möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Monde Verde. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Monde Verde importerar en stor mängd artiklar inom belysning och har flera olika leverantörer. När Monde Verdes säljare har en beställning klar från kund, så lägger de upp en kundorder i deras affärssystem, vilket blir till en inköpsorder. Det är här du kommer in i bilden.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med inköp åt ett antal leverantörer/tillverkare
 • Arbeta med att uppdatera berörda parter om leveransstatus med hjälp av mail och telefon
 • Samarbeta med Monde Verdes säljare
Tjänsten passar dig som är intresserad av och vill skaffa dig erfarenhet inom administration och logistik. Vidare passar tjänsten dig som har ett flexibelt schema i skolan som gör att du har möjlighet att arbeta cirka 16 timmar i veckan.

Vi söker dig som
 • Studerar på universitet eller högskola på minst 50 %, gärna inom ekonomi, supply chain eller liknande, med minst 1 år kvar av sina studier
 • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, då många av Monde Verdes kunder kommunicerar på båda dessa språk
 • Har arbetat med administration sedan tidigare
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
Det är meriterande om du:

* Har arbetat med Visma sedan tidigare

Som person är du driven och positiv med en förmåga att leverera utmärkt service vid alla tidpunkter. Du är strukturerad och kan planera, organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du är noggrann i ditt arbete. Vidare har du ett socialt intresse som gör att du känner dig bekväm i kontakter med andra parter, både internt och externt.

Övrig information
 • Start: Januari 2019
 • Omfattning: Deltid, cirka 16 h per vecka med möjlighet att fördela detta på halvdagar
 • Placering: Gärdet, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Monde Verdes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Monde Verde grundades 2008 med målet att göra världen grönare genom att erbjuda produkter som minskar eller helt reducerar negativa effekter på vår miljö. Som specialist inom belysningslösningar för fastigheter erbjuder Monde Verde Smart LED-belysning för bättre ekonomi, hälsa och miljö.
Monde Verde är idag en stark leverantör och partner i belysningsbranschen med stora kunder såsom ICA, IKEA, Kungsleden, Castellum mm där engagemanget bottnar i att alltid hitta den mest hälsosamma och energieffektivaste lösningen för dig som kund. Vår ambition är att vårt samarbete ska gynna både din, hälsa, plånbok och vår miljö. Vårt unika engagemang och vår täta relation med grundarna i L E D innebär att vi kan påverka produktförbättringar och att innovationer snabbt kan komma till marknaden.