Spansktalande student till BookBeats kundsupport/expansionsteam!

Spansktalande student till BookBeats kundsupport/expansionsteam!

För dig som motiveras av att ge utmärkt service och är flytande i europeisk spanska finns nu möjligheten att ta dig an tjänsten som agent i BookBeats supportteam. I denna roll kommer du inledningsvis stötta upp med granskning av Bookbeats spanska texter för att sedan arbeta extra i kundsupporten. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar då du kan arbeta hemifrån/ från kontoret utifrån ett flexibelt schema. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

I dagsläget består BookBeats supportteam bland annat av tysk-, svensk-, finsk-, och polsktalande supportagenter som tillsammans arbetar för att ge så god service som möjligt till BookBeats användare. BookBeat växer och behöver nu även en spansktalande agent i supportteamet. Behovet är långsiktigt och passen är förlagda främst under vardagar men även under helger kan bli aktuellt. I början ser BookBeat gärna att du kan vara på plats på kontoret i Stockholm, men långsiktigt finns det möjlighet att arbeta från var du vill.

Du kommer inledningsvis att arbeta nära Bookbeats Expansionsteam och granska deras spanska texter inför lanseringen av deras tjänst i Spanien. När den initiala granskningen är klar kommer du fortsatt stödja teamet med översättningar och granskningar samtidigt som du jobbar i kundsupporten.

Du erbjuds
 • Ett roligt extrajobb på sidan av studierna
 • En arbetsplats där du kan växa och utvecklas
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Granska och översätta texter
 • Hantera kundärenden över mail och sociala medier
Vi söker dig som
 • Är studerande och har minst ett år kvar av dina studier.
 • Har tidigare erfarenhet av kundservice och administrativt arbete.
 • Har mycket goda kunskaper i europeisk spanska och engelska eller svenska, såväl i tal som i skrift, då all kommunikation externt kommer att ske i samtliga språk.
 • Goda kunskaper i skrift i Tyska, Danska, Italienska eller Franska.
Som person är du litteraturintresserad och duktig på att uttrycka dig skriftligt. Du är nyfiken på att lära dig hur saker fungerar samt har en god känsla för kundservice och kundbemötande. Då arbetet är självständigt krävs det också att du har en god problemlösningsförmåga och vågar ta egna initiativ.

Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: Deltid, ca 2 h/dag
 • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 2015 påbörjade BookBeat deras resa mot målet att erbjuda Europas ledande tjänst för digitala böcker. 2021, några år efter en bred lansering, används BookBeat av femhundratusen lyssnare varje månad. De är en ständigt växande startup inom Bonnierkoncernen och alla medlemmar som hänger med på deras resa får chansen att påverka deras utveckling på såväl kort som lång sikt. De har under åren växt till fler än 120 st. nyfikna och engagerade "doers", och de räknar med att bli ännu fler framöver. Är du nyfiken på att bli del av team BookBeat? Kul! Det viktigaste för dem som blir del av deras team är nyfikenhet för deras användare, ny teknik, marknadsföring, design, böcker och självklart dem som organisation. Denna nyfikenhet driver oss till att hela tiden testa nya saker i tjänsten och till att låta användarna visa oss om vi är på rätt väg.