Spännande mediekoncern söker NOC-tekniker med erfarenhet av Linux

Spännande mediekoncern söker NOC-tekniker med erfarenhet av Linux

Vi söker nu dig som älskar teknik, är en riktig problemlösare och har erfarenhet av Linux. Ta chansen och sök idag och få arbete globalt med drift och övervakning av IT-system!

Information om uppdraget

Som NOC-tekniker kommer du arbeta med drift och övervakning av IT-system för organisationens interna system och hantera alla möjliga ärenden som kan tänkas uppkomma. Rollen är mycket varierande och passar dig som vill arbeta brett och lära dig mycket om många olika IT-discipliner. Du kommer även driva mindre projekt i NOC:s räkning och ta emot dokumentation och kravställa gentemot interna systemägare

Tjänsten passar dig som är en flexibel person och gillar att jobba med ett brett arbetsområde - ingen dag är sig lik! Skiftarbeten kommer att förekomma, Schemat är roterande på 6 veckor enligt nedan, ibland förekommer byten eller extra pass vid semestrar/utbildningar/sjukdom:

7 x 06:00-15:30 7 x fripass 7 x 21:00-06:30 7 x fripass 7 x 13:00-22:00 7 x fripass

Vidare är du en självgående och ansvarstagande person som på ett serviceinriktat sätt hanterar kritiska problem. Du är inte heller rädd till att mycket eget ansvar och kan snabbt komma igång själv med arbetet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarade och eventuellt driftar dina egna linux-servrar.

Du kan även en hel del om Mac OS, smartphones, nätverk, PC och har en förståelse för AD,VMWare och Web

Mycket god talad och skriven svenska/engelska

Det är meriterande om du kan programmering eller scripting, tex i Bash och Python.

Som person är du lättlärd och tar initiativ för att snabbt utvecklas på arbetsplatsen och lägger strukturerat upp ditt arbetssätt då man ibland leder inledningsdelen av den operativa IT-krishanteringen för en global koncern med närmare 100 bolag.

Vi söker dig som

Start: Omgående

Omfattning: 138 timmar per månad

Placering: Centrala Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se