Spännande läraruppdrag inom El-ritningsprogrammet EasyEl!

Spännande läraruppdrag inom El-ritningsprogrammet EasyEl!

Academy är framtidens skola. Vi möjliggör snabba karriärsskiften genom att föra samman de mest ambitiösa deltagarna med de snabbast växande branscherna. I vår strävan att utbilda motiverade deltagare till nya karriärer söker vi ständigt människor med rätt kompetens och driv att undervisa på våra program. Brinner du för att arbeta inom ditt yrkesområde och för att dela med dig och sprida dina kunskaper? Vi söker dig som antigen arbetar som lärare idag eller som vill kombinera ditt nuvarande uppdrag med att lära ut dina kunskaper. Bli en del av Academys lärarnätverk och var med och utmana utbildningsbranschen!

Information om uppdraget

Att vara lärare på Academy innebär att du kommer att arbeta med det du har passion för, både de arbetsrelaterade teknikerna som du undervisar och känslan av att se andra växa! Du delar verkligen Academys syn på undervisning och lärande varför du tillämpar detta genom att ge korta föreläsningar följt av praktiska övningar och uppgifter där du stöttar, återkopplar och coachar deltagarna. Som lärare ansvarar du för specifika ämnen och lärandemål som är nyckeln till din planering, prestation och uppföljning av deltagarna.

Som lärare på Academy:
  • Skapa undervisning- och läromedel (t.ex. PowerPoints, övningar/uppgifter) baserat på de lärandemål du ansvarar för.
  • Lära våra deltagare på ett inspirerande och effektivt sätt med hjälp av The Academy Way-metoder.
  • Följa upp på deltagarnas lärande för att mäta deras progress och utvärdera undervisningens effektivitet.
  • Ge deltagarna feedback för att stödja och förbättra lärandet.
Våra lärare säger alltid att det roligaste med att vara lärare på Academy är möjligheten att arbeta med motiverade deltagarna och kunna dela sitt intresse med så många människor.

Omfattning av uppdrag hos oss på Academy varierar men de flesta av våra lärare arbetar i sin yrkesprofession med verkliga projekt i kombination med sina uppdrag hos oss - låt oss diskutera omfattningen ytterligare. Oavsett omfattningen av uppdraget innebär det att du kommer att arbeta nära en av Academys Program Managers som ansvarar för projektledning och genomförande av programmet. Du kommer också att arbeta med andra lärare och vara en del av Academys lärargemenskap. Du arbetar dessutom nära Academys Head of Learning Development, som kommer att introducera och utbilda dig i Academys pedagogik.

Vi söker dig som

Det viktigaste för oss är att du är passionerad att dela din kunskap med andra och se de växa, att du är kompetent inom ditt område och tycker att det här låter som världens roligaste uppdrag. Du tycker om att bli utmanad och går alltid ett steg längre för att nå dina mål. På Academy vill vi att alla deltagare lär sig ett nytt yrke, vilket ibland är tufft som lärare men också fantastiskt kul.

Vi söker en lärare till vårt utbildningsprogram inom Industriautomation som startar i vår och en lärare som kan undervisa i El-ritningsprogrammet EasyEl. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av att arbeta i programmet och att du känner dig helt trygg med att lära ut programmet på en både grundläggande och avancerad nivå.

Som person är du nyfiken på Academys pedagogik eftersom du tycker om att undervisa. Du är strukturerad eftersom du kommer att utforma dina undervisningsaktiviteter och instruera på ett sätt som gör att alla deltagare når lärandemålen. Du är pålitlig och ärlig i din kommunikation, vilket är viktigt både i din feedback till deltagarna och i ditt samarbete med Program Manager.
  • Start: mitten av april 2020
  • Omfattning: 2-3 veckor
  • Placering: Stockholm, Kista
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academy och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academy
  • Ansökan görs via mail till Johanna.Melander@academy.se
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academy startade hösten 2015 och har sedan dess examinerat över 1200 deltagare som nu arbetar som juniora konsulter på fler än 350 företag i olika branscher. Vårt koncept gör det möjligt för alla att byta karriär när som helst i livet, med tryggheten att en garanterad tillsvidareanställning väntar efter examen.

I rekryteringen till våra program väljer vi ut personer med rätt förmågor och motivation för den roll som de ska lära sig. Vi tittar inte på vad deltagarna gjorde igår, vi är intresserade av vad de har för förmågor att göra imorgon, vilket betyder att vi testar deras förmågor. För de personer som tar sig igenom rekryteringen väntar ett intensivt 12 veckors program med fokus på de kunskaper och färdigheter som behövs för att deltagarna ska kunna vara produktiva från dag ett. Efter examen blir deltagarna juniora konsulter, anställda av Academic Work som arbetar med uppdrag oss olika kunder. Det innebär att vårt unika koncept i tre delar möjliggör för människor att byta karriär medan företagen kan hitta de färdigheter de behöver, och de kan växa ihop!

Vår syn på undervisning och lärande samt sätt att arbeta beskrivs i vår pedagogiska plattform The Academy Way som du finner HÄR. Kärnan i våra metoder är att arbeta med korta teoripass, praktisk problemlösning och outtröttliga feedbackdialoger mellan deltagare och lärare, så ett lärande sker på ett effektivt sätt. Om du också tror att learning by doing är ett bra tillvägagångssätt och tycker själv att du är eller kan bli en bra lärare tillsammans med oss så tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!