Spännande deltidsjobb på sidan om studierna till Coor

Spännande deltidsjobb på sidan om studierna till Coor

Vill du jobba i en delad roll som receptionist och internservicemedarbetare hos Coor på tre av deras kontrakt på Södermalm? Brinner du för att ge service i världsklass, är studerande och har möjlighet att finnas tillgänglig för jobb två dagar veckan utöver dina studier? Då är det här jobbet för dig! Vi använder oss av löpande urval så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker två personer på deltid till tre av Coors kontrakt på Södermalm, Stockholm. Du kommer att ha en delad roll där du jobbar som receptionist och tar emot kontorets besökare men även som internservicemedarbetare där du ansvar för den interna servicen på kontoret. På det här uppdraget ska du finnas tillgänglig för jobb två dagar i veckan och kontoren ligger nära varandra vid Mariatorget på Södermalm.

Du kommer att täcka upp vid plötslig och planerad sjukfrånvaro och därför krävs det att du har ett flexibelt schema samt har möjligheten att hoppa in och jobba vid kort varsel.

Coor är en av nordens ledande facility management - leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du att vara företagets ansikte utåt och leverera utmärkt service till besökare och gäster. Du kommer även att jobba med kontorets internservice där du hanterar frågor på plats och är spindeln i nätet för kontorets medarbetare. I internetservicen hantera du deras pakethantering vilket betyder att du lämnar ut och tar emot paket.

Du kommer till exempel att:
 • Punkta upp specifika uppgifter
 • Ta emot och välkomna besökare
 • Svara i växeln
 • Ha kontakt med fastighetsskötare
 • Ta emot och dela ut post
Tjänsten passar dig som har ett flexibelt schema och som har möjligheten att hoppa in och jobba med kort varsel. Du brinner för att ge service i världsklass och har möjlighet att finnas tillgänglig för jobb två dagar i veckan.

Vi söker dig som

Vi söker dig är student på minst 50% med minst ett år kvar på dina studier och har möjlighet att finnas tillgänglig för jobb två dagar i veckan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av service och har ett service minded och prestigelöst förhållningssätt . Därtill är det viktigt att du har goda engelskakunskaper i tal och skrift då det förekommer engelsktalande besökare.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som receptionist.

Som person är du öppen, positiv och gillar att bemöta människor. Eftersom du kommer att arbeta både i en reception och med internservice är det viktigt att du är ansvarstagande, hjälpsam och prestigelös då arbetsuppgifterna kan variera från högt till lågt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, tillgänglig för pass två dagar i veckan
 • Placering: Södermalm, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork