Sommarjobbare till Nordic Infucare

Sommarjobbare till Nordic Infucare

Är du på jakt efter ett sommarjobb där du är med och gör skillnad? VI hjälpte Nordic Infucare med denna tjänst förra året och dessa konsulterna kommer även arbeta i år - en väldigt härlig arbetsplats helt enkelt med trevliga kollegor och högt i takt! Vi letar efter dig med erfarenhet från servicebranschen som vill ta nästa steg i karriären och bli en del av Nordic Infucares supportavdelning! Skicka in en grym motivering till varför just du passar in hos Nordic Infucare, vi går igenom ansökaningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker fem sommarjobbare till Nordic Infucares supportavdelning. Uppdraget är på heltid mellan juni till augusti men kommer dock starta med introduktion i maj för att komma in i dina arbetsuppgifter inför sommaren. Du kommer bli en del av supportteamet och arbetstiderna är mellan 8-18 på heltid. Vissa dagar kommer du arbeta 8-17 och andra dagar 9-18.

Nordic Infucare grundades i Stockholm 2004 med målet att erbjuda specialiserad behandling i hemmiljö för patienter som lider av kroniska sjukdomar. Under årens lopp har Nordic Infucare byggt upp en omfattande kompetens och marknadsnärvaro inom områdena diabetes, kardiologi, neurologi och immunologi. Inom alla dessa områden tillhandahåller Nordic Infucare läkemedel och/eller medicinteknisk utrustning och har utvecklat ett strukturerat stöd för patienter och vårdpersonal.

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för det dagliga arbetet i supporten. Du kommer att stötta patienter och kliniker i frågor om bland annat diabetes, specifikt utifrån Infucares produkt Dexcom och vara företagets kontaktperson och ansikte utåt mot såväl leverantörer och kunder. Vid reklamationer från kunder är det ditt jobb att vara behjälplig och komplettera med nödvändig information för att kunna administrera och avgöra om varan ska reklameras eller inte. Ärendena kommer in både över telefon och mail så det är viktigt att du känner dig bekväm med att sköta dialog med kunder i såväl tal som skrift.

Tjänsten passar dig som vill bli en del av ett företag som gör skillnad för människor! Det här är en otrolig möjlighet för dig som vill fortsätta att utvecklas inom servicebranschen och vill bli en del av ett tight team med trevliga kollegor!

Vi söker dig som
 • Har en teknisk förståelse för mobiltelefoner och appar för att kunna guidea och förstå kunderna
 • Har tidigare erfarenhet av arbete i servicebranschen
 • Har en pågående utbildning på universitet eller högskola
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då de interna systemen och dialogen med kunder sker på svenska och engelska
Det är även meriterande om du:
 • Studerar eller har ett intresse för medicinteknik
 • Har tidigare erfarenhet från arbete i support eller kundservice
 • Talar finska, norska eller danska, det är ett STORT plus
Som person är du van vid att arbeta självgående för att känna dig bekväm med att hantera dina egna ärenden. Eftersom du kommer vara företagets ansikte utåt ser vi även att samarbete är din starka sida vilket gör att du kan hantera kunder på ett empatiskt och pedagogiskt sätt. För att lyckas i rollen i helhet tror vi att du är en flexibel och frisk fläkt med lite skinn på näsan som vill fortsätta vara med och göra skillnad i ett så pass samhällsnyttigt företag som Nordic Infucare.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Introduktion i maj (cirka två dagar) och mellan juni till augusti är uppdraget på heltid
 • Placering: Nacka Strand juni ut, sen flyttar kontoret till Alvik från första juli.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic Infucares önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Infucare tillhandahåller medicinteknisk utrustning, läkemedel och tjänster som underlättar behandling med läkemedel i hemmiljö på den nordiska marknaden. Dem arbetar inom fyra områden, Diabetes, Parkinson, Immunologi och PAH.