Sommarjobba på Academy med upplärning inom programmering!

Sommarjobba på Academy med upplärning inom programmering!

På Academic Works systerbolag Academy är det fullt upp med nya klasser inom IT, ekonomi och teknik där hungriga människor som vill ta sig in i en ny bransch samlas för en intensivutbildning på 3 månader. I sommar kickar vår IT-utbildning inom C# .NET igång för 13e gången och vi söker nu dig som vill stötta upp vår huvudlärare i undervisningen.

Information om uppdraget

Academic Work söker en biträdande lärare till vårt systerbolag Academy. I rollen kommer du att stötta utbildningens huvudlärare i klassrummet samt med administrativa uppgifter. Du är den som håller i den röda tråden mellan olika lärare och delar i programutbildningen.

Vi tror att du är student på högskola, universitet eller yrkeshögskola med goda förkunskaper i programmering och gärna inom C# .Net. Nu söker du ett sommarjobb där du får använda dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt och fortsätta utvecklas och utmanas. Du får även ta del av stora delar i programinnehållet i en utbildning som är väl uppstyrd och verksamhetsnära för att förbereda dig inför ditt framtida jobb.

Ta chansen till ett spännande jobb i fräscha lokaler i Kista där energin är något utöver det vanliga. Uppföljning sker veckovis med din närmsta kontaktperson både gällande din och konsulternas trivsel.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Academy. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till september 2019. Då vi tillämpar löpande urval uppmanar vi till att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter

Som biträdande lärare kommer du arbeta med stöttning både i klassrummet och individuell support av konsulterna i klassen. Under konsulternas examensarbete är du också själv ansvarig på plats för vissa dagar när huvudläraren är ledig. Du kommer även att arbeta administrativt med exempelvis rättning av quiz och checkpoints samt att lägga upp material i den gemensamma läroplattformen. I den individuella supporten kan du även komma att hålla i övningar eller hjälpa till med specifika lösningar när konsulterna stöter på utmaningar.

Tjänsten passar dig som vill använda dina programmeringskunskaper i en spännande och inspirerande miljö där alla konsulter har en enorm vilja och ambition att lära sig och utvecklas. Att du själv också får ta del av utbildningens innehåll och kompetensen runt omkring ser du som en extra motivation och chans att bättra på dina kunskaper.

Vi söker dig som
 • Har goda erfarenheter av programmering i C# .NET från studier eller tidigare arbete
 • Är bekväm med att ta emot och ge feedback så väl positiv som konstruktiv
 • Brinner för att utveckla andra och trivs i en pedagogisk roll
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då undervisningen sker främst på svenska men mycket av underlaget är på engelska
 • Kan arbeta ca 3 heldagar i veckan mellan perioden 24e juni till slutet på september bortsett från uppehåll den 5-16e augusti
Det är meriterande om du
 • Har arbetserfarenhet av följande programmeringsspråk och tekniker: Java, Javascript, CSS, React eller att arbeta agilt enligt Scrum
 • Har tidigare erfarenhet som lärare/vikarie
Som person är du duktig på att samarbeta och lösa problem då konsulterna kommer vara i stort behov av din dagliga stöttning och ditt engagemang. Du är mogen då du ska vara bekväm med att löpande ge men också kunna ta emot feedback då det är en stor del av Academys arbetssätt. En positiv inställning och ett serviceinriktat tänk är en självklarhet och du gärna det lilla extra.

Övrig information
 • Start: 24e juni
 • Omfattning: Ca 3 heldagar i veckan mellan perioden 24e juni till slutet på september bortsett från uppehåll den 5-16e augusti. Det går även att arbeta mindre under september om skolan har börjat igen.
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Academys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufas
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)