Sommarjobb som receptionist mitt i city mellan vecka 29-32!

Sommarjobb som receptionist mitt i city mellan vecka 29-32!

Om du definierar dig som en positiv person med härlig energi och tycker om att leverera service på högsta nivå, titta hit! Vi söker just nu en receptionist på heltid under vecka 29-32 till vår kund som sitter mitt i city på Drottninggatan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för en kunds räkning en person som kan arbeta som Receptionist på heltid i sommar mellan veckorna 29 - 32, närmare bestämt mellan 15e juli till 9e augusti. Det är även toppen om du har möjlighet att komma in och arbeta tre halvdagar under vecka 28 för upplärning. Om du har en lucka i kalender under dessa datum och vill skaffa värdefull erfarenhet som receptionist, då är detta för dig! Kontoret ligger mitt i city, på den centrala adressen Drottninggatan.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult på Academic Work erbjuds du:

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara företagets röst och ansikte utåt. Dina primära arbetsuppgifter är att ta emot besökare i receptionen och ge dem ett bra första intryck. Du kommer även att besvara samtalen som kommer in till företagets telefon samt ansvara för hanteringen gällande post och mail.

Du kommer att arbeta med:
  • Ge service till besökare, interna kollegor och till de som ringer
  • Ansvara för mail och post
  • Hantera interna ärenden och lösa diverse problem som dyker upp
  • Möjligen bistå med intern service såsom påfyllning av kaffemaskiner och att hålla ordning i kök och lokaler
Vi söker dig som
  • Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska eftersom kontakt med personer via både mail och telefon på båda språken är en stor del av rollen
  • Har arbetslivserfarenhet av att ge service till kunder
  • Kan arbeta heltid under vecka 29-32, samt har möjlighet att arbeta 3 halvdagar under vecka 28 för upplärning.
  • Det är ett plus om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, så som att jobba med telefonen som främsta verktyg eller har jobbat i en reception tidigare.
Du är en person som möter andra med ett stort leende och positiv energi. Att ge alla du möter extraordinär service är en självklarhet för dig, du agerar tillmötesgående och vill överträffa andras förväntningar. Du driver på egen hand ditt arbete framåt och fattar självständigt beslut samtidigt som du är flexibel. Vidare tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är mån om att göra ett riktigt bra jobb.

Övrig information

Arbetstider: Vardagar dagtid, 08:00 - 16:30

Omfattning: Heltid, mellan vecka 29-32

Placering: Drottninggatan i city, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se