Sommarjobb som receptionist i norrort

Sommarjobb som receptionist i norrort

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i reception, som är tillgänglig att arbeta motsvarande en heltid under veckorna 27-32 (kund har öppet 7 dagar i veckan) samt extra vid behov innan och efter sommaren - perfekt för dig som studerar och söker sommar- samt extrajobb! Vi söker för vår kund i Norrorts räkning två serviceinriktade och flexibla receptionister för en fartfylld roll som kombinerar fysiskt kundbemötande med kundkontakt över telefon och mail!

Information om uppdraget

Vi söker nu två personer som ska täcka upp bemanningen av kunds reception under vecka 27-32. Det kommer även finnas möjlighet att jobba extra innan och efter dessa veckor. De har öppet 7 dagar i veckan och du kommer således kunna schemaläggas även lördagar och söndagar (var du givetvis får OB-tillägg) och öppettiderna är i regel 7-16. Du kommer tillhöra en engagerad personalgrupp där samarbete och god kommunikation (internt och gentemot kund) är A och O. Enheten andas learning by doing och strävar därför efter att du så snabbt som möjligt ska bli självständig, men med en ständig närvaro av kollegor att rådfråga.

Kunds verksamhet är belägen i Norrort, ca 30 min med bil/45 min med kollektivtrafik från Stockholm City så föredragsvis bor du norr om stan.

Du erbjuds
  • Ett roligt sommarjobb med möjlighet att knyta kontakter inom Academic Work och kund
  • En arbetsplats med ett öppet klimat där kollegorna stöttar och lär av varandra
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande på hemsidan!

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:

Ta emot och skriva in besökare

Svara på mail och telefon

Assistera i cafét

Ha kassaansvar

Vi söker dig som

Har arbetat i reception

Studerar vid Universitet eller högskola och har möjlighet att arbeta berörda veckor, samt extra innan och efter denna period

Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift

Som person är du:

Flexibel

Kommunikativ och relationsskapande

Ansvarstagande

Noggrann

Övrig information
  • Start: Omgående extra, heltid under vecka 27-32
  • Omfattning: Deltid/heltid
  • Placering: Norrort (bil alternativt tunnelbana + buss)
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm stads önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se