Sommarjobb som orderadministratör!

Sommarjobb som orderadministratör!

Här finns en möjlighet till sommarjobb på ett stort internationellt bolag inom Tech där du får lära dig hur det fungerar inom inköp och orderhantering. Är du på jakt efter ett administrativt sommarjobb, där du får med dig värdefull erfarenhet inom olika system som SAP? Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Vi söker för kunds räkning en orderadministratör inom tech som ska stötta upp under sommartider mellan juni till augusti.
Vår kund har lokaler i Kista och är ett välkänt internationellt bolag som präglas av en snabbföränderlig miljö. Här är inte den ena dagen den andra sig lik utan mycket händer i denna spännande organisation.
I den här rollen kommer du att få jobba nära interna såväl som externa kontaktytor och leverera högklassig service. Du kommer få använda din analytiska förmåga och lösa problem som uppstår för att säkerställa att det är korrekt.

Du erbjuds
 • Att få jobba i ett internationellt bolag som alltid ligger i framkant i tech branschen
 • Värdefull erfarenhet från olika system och administration
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som orderadministratör kommer du att ansvara för en mängd olika administrativa och företagsrelaterade uppgifter. Du kommer att stödja kunderna huvudsakligen inom prisinformation, leveransinformation och prognos.

Du kommer att arbeta med:
 • Orderhantering i SAP / EP
 • Bygga ett långsiktigt förhållande med kunderna
 • Prisuppdateringar (order) i SAP när pris ändras
 • Uppdateringsorder när leveranssituationen ändras
Vi söker dig som
 • Tidigare har arbetat i administrativ roll, gärna inom orderadministration eller inom eller försäljning (ex junior key account manager)
 • Har erfarenhet av försäljningsplanering, logistik och SCM-området
 • Tidigare erfarenhet av ERP-system
Som person är du mycket strukturerad med förmågan att multi-task och förmåga att anpassa dig till förändringar. För att lyckas i rollen ser vi att du är serviceinriktad och professionell samt kan prioritera och hantera höga volymer. Då du kommer få möjlighet att förbättra processer, har du lätt för att identifiera möjligheter till förbättring och lämpliga lösningar. Självklart har du också en god kommunikation och får fram ditt budskap till säljare. Höga analytiska färdigheter och intresserade av att dra slutsatser och initiera åtgärder från siffror och trender.

Övrig information
 • Start: Maj/juni 2019
 • Omfattning: Augusti 2019
 • Placering: Kista, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Professionella kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen sker på båda språken
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se