Sommarjobb som kundtjänst sökes!

Sommarjobb som kundtjänst sökes!

Söker du efter ett heltidsjobb under sommaren, se hit! Brinner du för kundkontakt och att ge toppklassig service över telefon? Vill du dessutom arbeta på ett framgångsrikt, rikstäckande företag med högt i tak och där alla hjälps åt och spelar i samma lag? Då har vi nu det perfekta jobbet för dig! Du får här möjlighet att utvecklas inom kundrelationer och service och bygga på ditt cv med värdefull erfarenhet för framtiden!

Information om uppdraget

Vår kund arbetar med att förebygga och skydda för privatpersoner och företag. Företaget är ett internationellt serviceföretag som finns i ett flertal länder, men grundades i Sverige 1934. I Sverige återfinns cirka 1 500 medarbetare som hjälper två miljoner kunder. Företaget finns i hela landet och arbetar inom områdena skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. De strävar efter att arbeta enhetligt och leverera samma goda service till alla deras kunder. Du kommer att vara en del av ett engagerat och drivet team där du kommer arbeta självständigt och driva egna processer.

Vår kund söker nu en kundservicemedarbetare för heltidsjobb till deras engagerade team, under maj - sista augusti. Det finns även goda chanser till att tjänsten fortsätter på deltid vid sidan av dina studier under höstterminen framåt. Du kommer ingå i ett drivet team där ledorden är sammanhållning, team-work och högklassig servicekänsla. Tjänsten startar med en introduktion under tre veckor. Du kommer därefter att jobba självständigt och varierande med bra stöd från dina kunniga kollegor.

Du erbjuds
 • Möjligheten att utvecklas inom kundrelationer och service
 • Möjligheten att bygga på ditt cv med värdefull erfarenhet för framtiden
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med att ta emot inkommande och utgående samtal från såväl privatpersoner som företag kring getingar. Ditt ansvar är att ge kunderna råd, vägledning och vara behjälplig vid tidsbokning av besök. Ärendehantering så som mail och företagsportalen är en del av tjänsten.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot inkommande samtal från kunder
 • Boka ut tekniker för sanering
 • Hantera inkommande mail från kunder och vid behov även ringa upp kund för kompletterande frågor
 • Hantera arbetsorder i ärendehanteringssystem
Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av serviceyrke, gärna kundservice eller annan roll vi bedömer som likvärdig
 • Har färdig gymnasieutbildning
 • Trivs med telefon som arbetsverktyg
 • Är digitalt orädd, då man arbetar i digitala ärendehanteringssystem
 • Du har god systemvana och behärskar således MS Office-paketet
 • Behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift då detta krävs i det dagliga arbetet
Vi blir extra intresserade om du har erfarenhet av att arbeta med administration och/eller i kundtjänst. Du har en god känsla för service och levererar alltid ett gott bemötande gentemot kunder. Du är trygg i dig själv med förmågan att fatta egna beslut i ditt arbete. Vidare är du kommunikativ i tal och skrift, detta då du kommer att bemöta kunder både över telefon och mail. Du behöver vara stresstålig och det är ingenting du drar dig för utan något som motiverar dig. Tycker du om klyschan många bollar i luften så har du hittat tjänsten för dig.

Vi ser även att du har tidigare erfarenhet från ett serviceyrke med kundkontakt. Vidare ser vi att du verkligen motiveras av att ge toppklassig service och att bygga förtroende hos kunder. Det är ett stort plus om du arbetat som kundservicemedarbetare tidigare.

Som person är du:
 • Serviceinriktad
 • Ansvarstagande
 • Vill arbeta i ett drivet team
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: Maj 2022
 • Omfattning: Heltid t.o.m. slutet på augusti
 • Placering: Hägerstren, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se