Sommarjobb på kreditavdelningen på företag inom kreditbranschen!

Sommarjobb på kreditavdelningen på företag inom kreditbranschen!

Är du på jakt efter sommarjobb, och har ett intresse för finansbranschen samtidigt som du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service? I denna roll erbjuds du en unik insikt och erfarenhet inom branschen, samtidigt som du har ett flexibelt schema där du arbetar heltid cirka fyra veckor och cirka tre dagar i veckan (cirka 22h) övrig tid. Låter detta som något för dig? Urvalet sker löpande så skynda in med din ansökan!

Information om uppdraget

Som medarbetare på kreditavdelningen kommer du stötta dina kollegor som tar beslut i kreditärenden. Du kommer att arbeta heltid vecka 29 - 32, och cirka tre dagar i veckan resterande dagar från och med början av juni till och med mitten/slutet av augusti. Kontoret är beläget i centrala Stockholm. För detta uppdrag gör vi ett utdrag ur ditt belastningsregister.

Du erbjuds
 • En inblick i och värdefull erfarenhet inom finansbranschen
 • Ett flexibelt sommarjobb
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Ta emot samtal från kunder gällande kreditärenden
 • Ha telefonkontakt med banker för att t.ex. verifiera kontonummer och komplettera uppgifter
 • Kontrollera pågående ansökningar och hantera tillkommande administrativa uppgifter
Vi söker dig som
 • I dagsläget studerar på eftergymnasial nivå om minst 50%
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i en servicerelaterad roll
För denna tjänst anses det meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att använda telefonen som främsta arbetsredskap.

Som person:
 • Är du serviceinriktad
 • Har du en god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Början av juni
 • Omfattning: cirka 3 dagar i veckan juni - augusti, heltid v. 29 - 32.
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se