Sommarjobb på Stockholms Trafiksäkerhetscenter

Sommarjobb på Stockholms Trafiksäkerhetscenter

Gillinge Trafiksäkerhetscenter erbjuder nu dig som har ett praktiskt handlag och en hög känsla för service ett sommarjobb utöver det vanliga. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter (och arbetstider då de har öppet 7 dagar i veckan!) och själv ha möjlighet att till stor del styra din arbetsdag utifrån vad du ser behövs göras. Missa inte möjligheten att bli en del av ett glatt och kompetent gäng som arbetar för Sveriges blivande förare!

Information om uppdraget

Stockholms Trafiksäkerhetscenter erbjuder riskutbildningar av olika slag och är öppet 7 dagar i veckan, från ca 7 på morgonen till sen kväll (20.30/22.30). Främst under sommaren behöver de uppbackning, främst under morgon-/kvälls-/och helgpass motsvarande en heltid, samt även extrapass inför och efter sommaren.

Du kommer att arbeta parallellt med kollegor, så du kommer sällan vara ensam på anläggningen, och kommer få ett sommarschema så du kan planera din tid. Upplärning sker i samband med uppdragsstart.

Du erbjuds
  • Ett roligt extra-/sommarjobb för dig som tycker om att fixa och dona, hjälpa folk och klippa gräs
  • En lunchmatsal i världsklass
  • En möjlighet att bygga CV och nätverk via Academic Work för framtida uppdrag samt hos Stockholms Trafiksäkerhetscenter
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i en bred roll där du själv får stort eget ansvar och flexibilitet att identifiera vad det är som behövs göras om dagarna. Du kan exempelvis komma att klippa gräs och arbeta med sedvanliga vaktmästaruppgifter, se till att bilar och anläggning är i ordning för kundernas räkning, avlasta lärare och ge kunder extra assistans vid behov eller stötta upp i caféet.
När du jobbar tidig morgon/sen kväll kommer du även ansvara för öppning och stängning.

Denna roll passar dig som trivs med att arbeta praktiskt, med kund i fokus!

Vi söker dig som

Du kommunicerar obehindrat på svenska

Har B-körkort

Har erfarenhet från servicerelaterat yrke

Är i fysiskt god kondition

Studerar vid högskola eller universitet och har möjlighet att jobba extra vid sidan av studierna i terminerna samt heltid från ca vecka 24

Det är meriterande om du talar andra språk och om har erfarenhet av/intresse för maskiner/bilar.

Som person är du:

Relationsskapande

Självgående/initiativtagande

Praktiskt lagd/händig

Övrig information
  • Start: Extrapass innan sommaren, samt heltid under sommaren
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Gillinge i Vallentuna
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se