Software Engineer till internationellt investment bolag!

Software Engineer till internationellt investment bolag!

Nu letar vi efter dig som vill arbeta i en föränderlig miljö med fokus på de allra senaste teknikerna. Vår kund som är ett internationellt investment bolag erbjuder fräscha lokaler i centrala Stockholm där du kommer få möjlighet att arbeta i ett DevOps-team med kompetenta medarbetare i en miljö där du ständigt kommer utmanas! Låter det som någonting för dig? Vad väntar du på! Sök redan idag!

Information om uppdraget

Vår kund är ett internationellt investment bolag som fokuserar på att investera i företag över hela världen för att hjälpa dem utvecklas till bra och hållbara företag. De sitter i nya fräscha lokaler mitt i centrala Stockholm där de bland annat har flera takterrasser där du kan avnjuta en AW med dina kollegor. Då vår kund växer väldigt mycket är det fullt fokus på användning av moderna tekniker för att ständigt ligga i framkant och utmana konkurrenter på marknaden.

Som Software Engineer kommer du jobba i ett team som arbetar med att effektivisera processer och system. De arbetar med den absolut senaste tekniken och strävar efter att alltid anpassa sig till den ständigt växande teknik industrin. En viktig del av jobbet är att ha ett öppet sinne och ett intresse för finansbranschen som gör en nyfiken att lära sig ny teknik.

Du kommer till exempel att arbeta med Java, JavaScript och SQL där möjligheter ges att hela tiden utveckla dina kunskaper inom nya områden.

Du erbjuds
  • Ett spännande och varierande arbete i ett kompetent DevOps-team
  • Stora möjligheter för utveckling
  • En inspirerande arbetsplats i nya fräscha lokaler mitt i centrala Stockholm
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som
  • Har en teknisk utbildning i bakgrunden
  • Är flytande i engelska i tal och skrift
  • Har goda kunskaper i Java och JavaScript samt SQL
Som person är du nyfiken och gillar att lära dig nya saker, vi ser gärna att du är van att driva ditt arbete framåt själv. Vi letar efter någon med öga för detaljer och har ett problemlösartänk för att identifiera nya lösningar. En annan viktig del i denna roll är att du har intresse för företagets kärnverksamhet och är sugen på att lära dig mig om finansbranschen.

Övrig information
  • Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm City
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se