Social vaktmästarroll hos världsledande företag inom revision vid Hötorget

Social vaktmästarroll hos världsledande företag inom revision vid Hötorget

Coor är en av Nordens ledande facility management-leverantörer och levererar service i världsklass till sina kunder. Hos en av deras kunder vid Hötorget söker de en social och serviceminded vaktmästare med start i mitten av april för ett längre uppdrag till den 30:e september 2019. Du behöver inte ha tidigare vaktmästarerfarenhet för att söka denna roll då fokus ligger på god service. Kunden är ett världsledande företag inom revision och som vaktmästare arbetar du mycket nära kundens medarbetare i en varierande roll där du hjälper medarbetarna med allt från att lösa fastighetsrelaterade felanmälningar till posthantering. Coor-teamet hos denna kund är mycket omtänksamt och vill att du som ny kollega ska känna en trygghet varpå ordentlig introduktion, tydliga instruktioner och att man arbetar som en enhet är en självklarhet - ett team man trivs mycket bra i helt enkelt! Sök så snart som möjligt då vi kallar in löpande på intervju.

Information om uppdraget

"Jag trivs med rollen som vaktmästare just för att det är så varierande, man får träffa nya människor och det är väldigt socialt. Man är del av ett tryggt team som ställer upp för varandra. Vi hjälps åt hela tiden så behöver någon hjälp så finns det alltid någon som ställer upp". Så beskriver en av Coors medarbetare rollen som vaktmästare.

Hos Coor lever man för att leverera service i världsklass och de är en av Nordens ledande facility management-leverantörer. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor. Uppdraget löper mellan april till och med den 30:e september.

Arbetsuppgifter

Som vaktmästare är du del av det team som Coor har på plats hos sin kund. Teamet består av vaktmästare, servicetekniker, konferensvärdar och receptionister och kännetecknas av en omtänksam kultur där de vill att du ska känna stor trygghet i dina arbetsuppgifter.

Som vaktmästare är ditt mål att ge bästa möjliga service genom att finnas behjälplig för kunden rörande service - och fastighetsrelaterade frågor. Dessa frågor är mycket varierande och kan röra allt från om dagens kemtvätt kommit, om man kan få tillgång till ett personligt skåp eller om man kan få ett specifikt dokument hämtat från arkivet.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
 • Att ge bästa möjliga service med ett leende på läpparna
 • Posthantering
 • Följa upp felanmälningar
Rollen passar dig som vill ha en varierande dag och som tror att alla problem kan lösas bara man har en positiv inställning.

Vi söker dig som
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har god datorvana
Om du tidigare arbetat i en serviceinriktad roll är detta meriterande, men inte ett krav.

Som person är du pigg och glad och du brinner för att ge god service. Då rollen är mycket varierande där du får hugga tag i både det ena och det andra krävs det att du är prestigelös.

Övrig information
 • Start: Mitten av april
 • Omfattning: Heltid, 8-17 måndag till fredag
 • Placering: Ett stenkast från Hötorget
 • Kontaktuppgifter: anton.oberg@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se