Snabbväxande Fintech-organisation söker en Marketing Automation Specialist!

Snabbväxande Fintech-organisation söker en Marketing Automation Specialist!

Som Marketing Automation Specialist hos Qred blir du en del av ett snabbväxande företag där du får chansen att utvecklas och samtidigt ha roligt på vägen! Qred stärker nu sitt marknadsteam i Stockholm med en Marketing Automation Specialist med kunskaper inom Marketing Automation - Skulle det kunna vara du? Läs gärna vidare!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Marketing Automation Specialist till Qred.

Qred är ett svenskägt Fintech företag som grundades år 2015 och som sedan dess gjort en snabb nationell och internationell tillväxtresa som ser ut att fortsätta i samma takt framöver. De hjälper små och medelstora företag med finansiering genom enkla och effektiva företagslån på idag fyra olika marknader, med sikte på fler och resan har bara börjat!

På kontoret på Tulegatan mitt i centrala Stockholm sitter du i fräscha och inspirerande lokaler. I den här rollen blir du en del av marknadsteamet och arbetar nära resterande teammedlemmar för att driva trafik och optimera Qreds synlighet. Hubspot som automatiseringsverktyg har nyligen integrerats för att rätt person nu ska ta över och driva arbetet med Marketing Automation för att nå ut med rätt information till rätt kunder på ett effektivt sätt. Du kommer att arbeta gentemot samtliga av de marknader som Qred verkar på men utgår från Stockholm.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Qred.

Arbetsuppgifter

Som Marketing Automation Specialist kommer du spela en betydande roll i Qreds tillväxt. Du kommer att ansvara för att driva trafik och utveckla det arbetet som påbörjats med att automatisera marknadsfunktionerna. Du kommer till exempel att:
 • Vara ansvarig för att utforma de bästa kampanjerna för att attrahera nya kunder, ta tillvara på befintliga leads samt utveckla befintliga kundrelationer för att säkerställa långa samarbeten
 • Planera, distribuera och analysera kampanjer
 • Skapa automatiserade arbetsflöden och äga Qreds marknadsföringsinsatser
 • Arbeta nära Qreds content- och designexperter för att skapa de bästa upplevelserna
 • Säkerställa så att Qreds värdeord och den information de vill dela återspeglas i kommunikationen utåt
 • Utveckla och initiera nya idéer kring hur Qred kn arbeta med att driva kvalitativ trafik
 • Definiera och följa upp KPI:er och mål
Tjänsten passar dig som är kreativ med ett kritiskt tänk och som har en förståelse för hur man utformar information för en specifik målgrupp. Qred är under en spännande tillväxtresa och för dig med en vilja att lära och utvecklas och finns här goda möjligheter att växa tillsammans med Qred genom att du i den här rollen kommer kunna styra mycket av ditt egna arbete lägger grunden för hur de ska arbeta med Marketing Automation.

Vi söker dig som
 • Har mycket bra kunskaper inom Hubspot, eller liknande Marketing Automation- verktyg
 • Har minst 1 års erfarenhet inom marknadsföring, gärna i en liknande roll
 • Tala och skriver engelska flytande
Du kommer behöva arbeta och utgå från Stockholm då ditt team som du kommer att samarbeta mycket med sitter där.

Det är meriterande om du

* Behärskar ytterligare språk då du kommer att arbeta gentemot olika marknader

Som person är det avgörande att du är självgående och tar ansvar för att uppgiften slutförs då du kommer sitta som specialist och ytterst ansvarig för att driva detta arbete framåt. Vi ser vidare att du besitter förmågan att analysera och framförallt agera på de resultaten du kommer fram till för att förstå långsiktiga konsekvenser av olika lösningsförslag. Du trivs i att arbeta i grupp och samarbetar bra med andra och

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid och enligt kontorstider med vissa flex-möjligheter
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Tulegatan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Qreds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Qred stöder entreprenörer med snabb, rättvis och bekväm finansiering och hjälper dem att uppnå sina företagsdrömmar. De arbetar för att vara ett alternativ till storbankerna och tror på småföretagares förmåga att bygga lönsamhet. Därför anser Qred att de förtjänar att behandlas med respekt och integritet och arbetar efter visionen: att ett litet företagslån borde vara lika enkelt som att beställa en bok online.