Snabbt växande Holm Security söker en Key Account Manager

Snabbt växande Holm Security söker en Key Account Manager

Har du erfarenhet av B2B-sälj och är en stjärna på såväl nykundsbearbetning som långsiktigt relationsskapande? Om du dessutom har ett IT-intresse och vill komma in på ett starkt expanderade och entreprenörsdrivet företag med stora ambitioner så har du hittat rätt. Holm Security söker en ny Key Account Manager som får ta stort eget ansvar för sin egen försäljning och att stärka företagets resultat. Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Key Account Manager till Holm Security.

Holm Security är den innovativa utmanaren inom IT-säkerhet och sårbarhetsanalys som erbjuder en automatiserad och kontinuerlig analys om hur väl kundernas IT-miljö är skyddad från externa hot. Det här är en glödhet marknad och Holm Securitys ambition är att bli marknadsledande i Europa. Företaget består av 14 medarbetare och drivs av entreprenörer med gedigen erfarenhet av IT-säkerhet och trots att bolaget är ungt finns ett utbildningsprogram och en stark säljorganisation.

Här tar du plats i en starkt affärsdriven och entreprenöriell organisation där atmosfären präglas av en platt organisationsstruktur utan hierarkier och där du får ta stort eget ansvar för din egen prestation. Du kommer vara en del i ett säljteam om totalt 7 personer och hela Sverige är din marknad. Holm Security har precis investerat i nya fina lokaler med sjöutsikt vid Alviks strand där de flyttar in innan sommaren. Nu söker de dig som vill vara med och stärka företagets säljorganisation.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Holm Security.

Arbetsuppgifter

Som Key Account Manager på Holm Security kommer du att bidra till företagets tillväxt genom starkt nysäljfokus och professionell kundbearbetning. Produkten är högt efterfrågad på marknaden och du får chansen att jobba med en modern och flexibel produkt som kan anpassas efter kundens önskemål. Hela Sverige är ditt bearbetningsområde.

Du kommer till exempel att:
 • Ta stort eget ansvar för strategisk prospektering och gedigen nykundsbearbetning
 • Kontakta kund via telefon och boka in möten
 • Hålla möten, fysiskt eller via webb, där du informerar om produkten, skapar relation, eftersöker specifika behov och hela tiden med starkt fokus att sälja
 • Hanterar arbetet med offerter och avtal gällande dina kunder
 • Vara en inlyssnande och tålmodig säljare gentemot kunder där säljprocessen drar ut på tiden
Tjänsten passar dig som gillar att ta stort eget ansvar och jobba mot mål i en organisation som har stora ambitioner. Här tillåts säljare vara säljare och övrigt administrativt arbete är väldigt litet; du ska fokusera på det du kan bäst. I och med företagets tillväxtfas kan det öppna sig många karriärmöjligheter längre fram för den som visar goda resultat.

Vi söker dig som
 • Har 1-3 års erfarenhet av B2B-sälj
 • Har en teknisk grundförståelse och ett IT-intresse
 • Talar och skriver svenska obehindrat
Det är meriterande om du
 • Har arbetat med sälj inom IT tidigare
 • Har B-körkort
Som person är du resultatinriktad och motiveras starkt av att ta eget ansvar för dina prestationer och resultat. Du har ett öga för affärer och besitter en stark kommunikativ förmåga. Samtidigt som du är en självgående doer som kan jobba med högt tempo har du också ett starkt tålamod och förmåga att skapa långvariga relationer. Vi lägger allra störst vikt vid de personliga egenskaperna.

Övrig information
 • Start: Så fort som möjligt
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast och rörlig lön enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Holm Securitys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HOLM Security är en utmanare inom automatiserade och kontinuerliga sårbarhetsanalyser med målet att bli marknadsledande i Europa. De är redan marknadsledande i Sverige och växer snabbt. En investering i Holm Securitys plattform är kort och gott en smart och effektiv investering i ökad säkerhet. Inte minst för att möta en framtid där IT-säkerheten blir allt viktigare för att möta den ökade hotbilden, nya och befintliga lagar och rekommendationer.