Skolassistent till Sjödalsskolan!

Skolassistent till Sjödalsskolan!

Sjöstadsskolan är en kommunal grundskola (F-9) i Hammarby Sjöstad, som nu söker en skolassistent under 1-3 månader från och med augusti. Det går ca 1000 elever i skolan, som har ungefär 170 anställda. Skolans administration hanteras i första hand av expeditionspersonalen, skolassistenten och skolsekreteraren och vi söker dig som trivs i en dynamisk arbetsmiljo som kombinerar administration och kommunikation. Är du en organiserad, koordinerande person med god administrativ vana och som med enkelhet tar till dig nya system - vi söker dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sjödalsskolans räkning en skolassistent för ett uppdrag som startar ca 9 juni, och som kommer fortlöpa under tidens de rekryterar en person till denna positionen. Vi på Academic Work har ett gott samarbete med skolan och har tidigare hjälpt dem med personal - och de har blivit mycket väl omhndertagna!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work(mailto:ste02@academicwork.se)

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Academic Work.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifterna kommer att vara att
 • Registrera av frånvaroanmäld personal i stadens system Lisa
 • Bemanna med vikarier, antingen med deras egna behovsanställda eller med avrop från bemanningsföretag.
 • Ta emot vikarier och hantera nycklar mm
 • Sköta praktiska sysslor på expeditionen såsom posthantering, blommor och kaffemaskiner mm
 • Bevaka skolans officiella e-post
 • Hantera elevadministrativa ärenden i digitala system.
 • Övrig adminstration
Rollen passar dig som trivs i en arbetsmiljö som berikas med stora kontaktytor och där du bemöts av glada tilllrop från elever!

Vi söker dig som
 • Har mycket goda kunskaper i Windows, Excel och Word
 • Har arbetslivserfarenhet från ett administrativt och kommunikativt yrke
 • Kommunicerar obehindrat på svenska eftersom det krävs i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du arbetat inom skolvärlden, inom offentlig verksamhet och/eller av systemet Lisa.
Även om du behärskar ytterligare språk är det ett plus.

Som person är du:
 • Duktig på att hantera många arbetsuppgifter med hög prioritet parallellt
 • Nyfiken och villig att lära
 • Organiserad och noggrann
 • Flexibel och bekväm med att arbeta i en föränderlig miljö
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: 9 Augusti
 • Omfattning: Heltid, 7-16, ca 3 månader
 • Placering: Hammarby Sjöstad
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se