Skandiabanken söker deras nästa bolånehandläggare!

Skandiabanken söker deras nästa bolånehandläggare!

Här kan din insats göra verklig skillnad. Det kräver förstås ditt engagemang och din vilja att utveckla dig själv, kollegorna och affären. Hos Skandia blandas lång erfarenhet med nya tankar och idéer - de vill framåt och ge långsiktigt värde. "Vi bryr oss på riktigt, om jobbet och om varandra, så vi kan prestera och samtidigt må bra på vägen. Nu ser vi fram emot din ansökan!"

Information om uppdraget

Du kommer att ingå i ett team om tio härliga medarbetare. Som en del av teamet kommer du vara med att bidra till bankens bolånetillväxt och nöjdare kunder genom att säkra en effektiv administration och leverera bästa möjliga service till Skandias kunder samt verksamheten internt.

Arbetsuppgifter

I rollen som bolånehandläggare på Låna Back Office är du navet i bolåneaffären. Du ansvarar för utbetalning av lån, förvaltning och uppföljning av befintliga bolån. Tjänsten innefattar att hjälpa våra kunder, andra banker, mäklare och vår kundservice i lånerelaterade ärenden.

Det dagliga arbetet är händelsestyrt och varierat där kunden alltid är i fokus och tempot periodvis högt. I rollen har du ett nära samarbete med dina kollegor i teamet och med andra enheter inom affärsområdet Låna.

Exempel på andra arbetsuppgifter är:
 • Förbereda och granska låneakter inför utbetalning av lån
 • Skapa låneavtal
 • Hantera och utföra tillträden
 • Panthantering
 • Förvaltning av befintliga lån, exempelvis ändra amortering och bindningstid
Vi söker dig som
 • Har minst 1 års erfarenhet inom bolån
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Vi tror du är en person som tidigare har jobbat med bolån och som har erfarenhet av utbetalningar/tillträden. Vidare har du ett bra siffersinne och trivs att arbeta strukturerat med en god känsla för service och kundbemötande.

Det är meriterande om du:
 • Har SwedSec-licens för bolån
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande
Som person är du:
 • Noggrann
 • Problemlösande
 • Lagspelare
 • Flexibel
Det är naturligt för dig att skapa den bästa kundupplevelsen för våra kunder. Du trivs med att tempot kan vara högt och där du förväntas lösa problem i olika situationer. Samtidigt har du en god förmåga att kunna prioritera och hålla viktiga deadlines med kunden i fokus. Vi ser även att du är flexibel vid förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter.

Då du kommer arbeta i team är det viktigt att du är en prestigelös lagspelare som bidrar till en positiv stämning i teamet, och samtidigt har förmågan att kunna arbeta självständigt.

Övrig information
 • Start: Efter sommaren eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare (6 månader provanställning)
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se